для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ляшка оголосили у розшук в Криму


Ляшка оголосили у розшук в Криму
Лідера Радикальної партії Олега Ляшка розшукують так звані «правоохоронні органи» анексованого Криму.
 
У розпорядження видання ІНФОРМАТОР потрапила фотографія, яка підтверджує дану інформацію.
 
На знімку, зробленому в одному з окупаційних міліцейських відділень у місті Ялта, видно, що фотографія Олега Ляшка розміщена на стенді розшукуваних злочинців.
 

 
Ще у серпні 2014 року ЗМІ повідомляли про плани слідчих органів РФ оголосити у розшук лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Російські слідчі звинуватили народного депутата України в застосуванні незаконних засобів і методів війни на Донбасі.
 
Судячи з фотографії, яка потрапила до видання, російські правоохоронні органи вирішили розширити географію розшуку Ляшка на територію анексованого півострова.
 
Окрім Олега Ляшка, СК РФ розшукує народних депутатів від Радикальної партії Андрія Лозового, Дмитра Лінька та Ігоря Мосійчука. Останнього видати Росії вимагала навіть Держдума РФ.
 
За словами політичного експерта Мар’яна Ощановського, російські правоохоронці не мали права оголошувати у розшук Олега Ляшка на території Криму, оскільки Україна і весь цивілізований світ не визнали анексований півострів юрисдикцією РФ.
 
На його думку, Ляшко опинився у списку «злочинців» через жорстку проукраїнську позицію та протидію російській агресії впродовж останніх чотирьох років.
 
«Ляшко – єдиний український політик рівня керівника парламентської фракції, який непідконтрольний Кремлю і не співпрацює з ним. Хтось літає в Москву за інструкціями і грошима, хтось веде бізнес з оточенням російського керівництва, а хтось дружить з кумом Путіна Медведчуком чи лояльним до Кремля олігархом Фрідманом. Про Ляшка і його депутатів такого сказати не можна», – прокоментував він.
 
«У 2014 році лідер Радикальної партії робив все можливе, щоб зупинити анексію Криму та окупацію Донбасу, допомагав добровольчим батальйонам. Люди, які згодом стали народними депутатами від РПЛ, надавали допомогу українській армії або брали участь у створенні батальйонів. Це продовжилось і після 2014 року. З впевненістю можна сказати, що Ляшко – це загроза для Москви. І саме тому в Кремлі вигадують проти нього різні абсурдні звинувачення», – додав експерт.
© Мар'ян Ощановськ [09.09.2018] | Переглядів: 1072
Мітки: #Ляшко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.9/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook