для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

«Самопоміч» знайшла спонсора на Хмельниччині


«Самопоміч» знайшла спонсора на Хмельниччині
Народний депутат від фракції “Самопоміч” Павло Костенко через свого помічника домовляється про фінансування партії на Хмельниччині.
 
Про це свідчать дані листування народного обранця зі своїм помічником Іваном Доленком у месенджері WhatsApp, яке вдалося сфотографувати кореспонденту ІНФОРМАТОРа.
 

 
Судячи з тексту повідомлення, надісланого Доленком, він наразі перебуває у відрядженні на Хмельниччині. За словами помічника, знайшлася людина, яка бажає профінансувати діяльність партії Андрія Садового у своєму регіоні.
 
Доленко говорить про те, що це власник цегляного заводу у Хмельницькому, і наступного тижня він збирається приїхати до Києва на зустріч з Костенком, яку організує його помічник.
 
З відкритих джерел вдалося з’ясувати, що цегляний завод у Хмельницькому є лише один – це ТДВ “Хмельницький завод будівельних матеріалів”, власником з найбільшим внеском якого (понад 84% суми до статутного капіталу) є Олексій Кривдик.
 
Варто зазначити, що Іван Доленко є помічником народного депутата Павла Костенка за строковим трудовим договором на постійній основі.
© Мар'ян Ощановськ [03.07.2018] | Переглядів: 1093
Мітки: #Садовий 

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.4/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook