для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

«Я категорично проти ЛГБТ-маршів. Це насаджування потворства усьому суспільству», – Фаріон


«Я категорично проти ЛГБТ-маршів. Це насаджування потворства усьому суспільству», – Фаріон
Питання проведення ЛГБТ-парадів поділило вітчизняний політичний істеблішмент на два табори. Одні політики і громадські діячі активно підтримують такі акції, і навіть відвідують їх, інші ж переконані, що ні в Києві, ні в інших містах України не повинні проходити «Прайд»-паради.
 
Про Марші рівності видання ІНФОРМАТОР поспілкувалося з доктором філологічних наук, народним депутатом України 7-го скликання Іриною Фаріон. У бліц-інтерв’ю по телефону ми запитали у Фаріон про її ставлення до ЛГБТ-парадів та про те, чи потрібно забороняти їх. Не оминули увагою і майбутні парламентські вибори.
 
Яке ваше ставлення до ЛГБТ-маршів?
 
Я категорично проти проведення ЛГБТ-маршів. Тому що це насаджування потворства усьому суспільству. Це не тільки не естетично, це протиприродно, огидно і відворотно.
 
Чи підтримуєте ви силову протидію таким маршам? Такі акції мають заборонятися у силовий або законний спосіб?
 
Обов’язково у законний спосіб вони мають бути заборонені. У законний спосіб! Коли ми (ВО «Свобода», – ред.) прийдемо до парламенту, ухвалимо закон про те, що ті спільноти можуть робити в себе вдома один з одним все що завгодно, але не виставляти свого ганьбиська на усе суспільство.

Нещодавно виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що «гомосексуалізм – це не хвороба». Чи розділяєте ви її думку?

Заяви цієї жєнщіни не мають для мене жодного значення. Взагалі, ця особа має такий стосунок до медицини, як я до бізнесу. І те, що вона пише у себе на Facebook… Нехай краще надсилається своїм родичам в Чикаго.
 
Очевидно, наразі держава нічого не робить для того, щоби забороняти ЛГБТ-марші…
 
Держава робить все для того, щоби руйнувати національну ідею в нашій державі. Держава робить все для того, щоби насаджувати протиприродну ідеологію. Оце держава робить! І «пси» Авакова (правоохоронці, – ред.) це прекрасно засвідчували, бо саме вони застосували силові дії проти людей, які демонстрували людську гідність.
 
Якщо дозволите, уточню. Держава не забороняє ЛГБТ-марші. То чи потрібно забороняти їх силовим способом?
 
Насправді, силовим способом забороняють лише добровольчі батальйони, знищують націоналізм в державі і українців. Крапка.
 
Тому на наступних виборах ми маємо обрати таку владу, яка буде боротися зі злом, а не з добром. І на завершення процитую апостола Павла: «Я – християнка. Нехай любов ваша буде нелицемірна. Ненавидьте зло і любіть добро».
 
Я ненавиджу зло, і буду боротися з ним усілякими методами.
 
Якщо вже заговорили про вибори… Чи плануєте повернутися у політику?
 
Я з неї не йшла.
 
А брати участь у майбутніх парламентських виборах?
 
Я про майбутнє не говорю. Я лише аналізую події у контексті теперішнього часу. Я ніколи з політики не йшла. Не дочекаються.
 
Я ніколи нікому не говорю про свої плани на майбутнє. Я просто дію.
 
Спілкувався – Мар’ян Ощановський
© Мар'ян Ощановськ [02.07.2018] | Переглядів: 949
Мітки: #Фарион 

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.6/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook