для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

У Києві процвітає бізнес друга Путіна, який збудував міст до окупованого Криму


У Києві процвітає бізнес друга Путіна, який збудував міст до окупованого Криму
Донька російського олігарха Аркадія Ротенберга є одним з бенефіціарних власників компанії, яка володіє столичним ТРЦ «Ocean Plaza».
 
Рівно два тижні тому, 15 травня, було відкрито міст, який сполучає окупований Крим з Краснодарським краєм РФ. У події особисто брав участь Володимир Путін, який тестував міст на «Камазі». Був на відкритті мосту також відомий російський олігарх Аркадій Ротенберг.
 
Путін та Ротенберг знайомі майже все своє свідоме життя. Ще у 1960-х вони займалися дзюдо в одній групі. А з того часу, як Путін почав займати високі державні посади, Ротенберг став успішним бізнесменом. Щоправда, бізнес друга російського президента зазвичай пов’язаний з отриманням державних підрядів.
 

Аркадій Ротенберг
 
Власне, участь Ротенберга у відкритті мосту не випадкова – ТОВ «Стройгазмонтаж», в якому він очолює раду директорів, було єдиним підрядником робіт з проектування та будівництва цього мосту. Рішення віддати всі будівельні роботи компанії олігарха було прийняте російським урядом ще 30 січня 2015 року.
 

Путін і Ротенберг на відкритті мосту
 
У Росії Аркадій Ротенберг має багатомільярдні статки. Але окрім РФ та європейських країн, його родина є власником активів ще й в Україні. Як вдалося з’ясувати, донька російського олігарха Лілія Ротенберг володіє одним із найбільших у Києві торгово-розважальним центром «Ocean Plaza», який знаходиться поблизу станції метро «Либідська».
 

ТРЦ «Ocean Plaza»
 
Структура володіння нерухомістю наступна. ТРЦ «Ocean Plaza» керує ТОВ «ТПС Нерухомість Київ». Компанія зареєстрована в м. Київ, вул. Антоновича, 176, ідентифікаційний код – 38203923.
 
У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб на сайті Міністерства юстиції України вказано, що засновником ТОВ «ТПС Нерухомість Київ» є АТ «ТПС Недвижимость», яке зареєстроване в Москві.
 

 
В АТ «ТПС Недвижимость» є чотири кінцевих бенефіціарних власники. Троє із них мають прізвище Валлабх і поживають у Швейцарії. Четвертий співвласник «ТПС Недвижимость» – Лілія Аркадіївна Ротенберг.
 

 
В офіційній біографії Аркадія Ротенберга вказано, що у нього є донька Лілія, 1978 року народження. А тому немає сумніву, що саме донька російського олігарха та друга Путіна і є власником столичного ТРЦ «Ocean Plaza».
 
Тільки вдумайтесь: поки батько будував міст до окупованого Криму, його донька спокійно заробляла і продовжує заробляти в Києві! Цікаво, що про це думають члени РНБО та Кабінету Міністрів, які час від часу браво звітують про запровадження нових санкцій проти оточення Путіна…
 
Спочатку матеріал був опублікований на сайті ІНФОРМАТОР.
© Мар'ян Ощановськ [01.07.2018] | Переглядів: 1021
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.7/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook