пароль
пам’ятати
[uk] ru

Сєнцов як пробраз іншого майбутнього


Сєнцов як пробраз іншого майбутнього
Американські митці написали листа Путіну з вимогою звільнити Сєнцова. Зараз лишень саме усвідомлення того що невинна людина сидить в тюрмі по сфальсифікованій справі приходить до міжнародного співтовариства: якщо Путін може посадити до тюрми навіть вільних активістів котрі просто висловлюють свою позицію заради свободи світу та мають мужність повстати проти влади темної імперії, - тоді сам Захід, котрий витсупає за свободу громадян також може бути закатаований до смерті путінськими чекістами. І саме тому ми можемо лишень дивуватися тому  що офіційний  Захід не вживає зовсім ніяких дій аби змусити Кремль переглянути своє рішення щодо режисера, котрий навіть не є політиком чи офіційною особою, а просто має свою позицію, котра розбігається із позицією офіційної влади  і лишень за це він сидить у тюрмі та його там катують як білу ворону, що не може мати права на власні погляди. І саме тому: якщо ми всі змирюємося із незавидною участю нашого брата-українця тоді ми просто стаємо лишень співучасниками великого злочину Кремля, котрий став нас всіх катувати аби ми визнали що два плюс два дорівнює п"ять. Та Сєнцов не визнав цієї обузи  і саме тому він став жертвою репресивного апарату, що хоче продемонтсрувати всім активістам що влада може бути небезпечною та огидною задля того аби всі змушені були підкоритися пітьмі та її агентам та власникам.
 
Не  існує ніякого страху: ми всі маємо зараз поклястися що ми здатні покласти своє життя заради свободи людства  і що ми можемо стати лишень джерелом накопичення міцності у вільних та моральних людей, що хочуть змінити цей світ аби всі змогли стати гідними звання людини та бути частиною божого проекту, котрий шукає нас,  обраних  розумних істот задля сповідування принципам власного принципового існування задля щастя всіх вільних людей світу, що можуть боротися за життя всіх живих істот незалежно хто вони і як вони живуть: всі мають мати право на свободу і ми готові за ці права людини боротися та пояснювати всьому світу що ми станемо пліч-о-пліч аби захистити своїх побратимів, що вмирають в муках в катівні чекістських виродків та бандитів....
 
Зараз ми можемо всі стати разом задля звільнення Сєнцова із застінок репресивного апарату Москви, що здатна зараз всім погрожувати та всіх залякувати аби всі поклонилися владі бандита Путіна, котрий став впроваджувати модель зради власної країни аби всі стали просто товаром, що можна купити на ринку задля власного паразитування на житті вільних людей, що хочуть змін  і не бояться в голос говорити про реформи та рішення котрі можуть змінити долю всього світу. Ми зараз можемо перегорнути сторніку нової Землі задля співжиття  у мирі та чесності бо сам світ став для нас лишень частиною нашої душі, котра взиває до совісті людини задля виживання живого розуму, котрий залсілпений страхом та аморальністю. Тож саме задля пробудження життя  у вільній людині ми можемо вимагати дотримання Конституції та моральних норм котрі мають дати нам бачення нашого майбутнього.
© МихайлоАнтонишин [07.06.2018] | Переглядів: 683

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.4/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати