пароль
пам’ятати
[uk] ru

Новини з Вірменії.


Новини з Вірменії.
Події у Вірменії зробили мій день і мене пробомбило. Спершу коротенький анектод: "На околиці Єревану стоїть якийсь вірменин з табличкою "НА РОСТОВ"".  Тепер накидаю скрінів на тему:  




І що найважливіше - Мирна перемога суспільства. А дехто уже разом із попкорном приготував до випадку жорстокі вірші про події у Бухаресті:

Поки там Москва у розгубленості
я уже маю готові відповіді на більшість запитань. Тому - сурйозна аналітика.
Чому програв "самый умный из армян премьер–министр Саргсян"? Відповідь очевидна - тому що у нього не було під рукою політолога Фесенка, радника Бірюкова, Геращенків в асортименті та Стеця, та й Мінстеця. Якби такі у нього були, то вони б у кліп ока бузотерів на вулицях нарекли "шатунами та ворогами народу", які ллють воду на млин Держдепу, Москви та Пекіна. А дресировані авакуни разом з тітушнею (якби такі були) за лічені години поставили б "быдло в стойло". І хрін вам, вірмени, а не революція. Ось так!
А що було? Був досвід революцій в Україні та Грузії,- дуже повчальні прецеденти. А ще схильність вірмен до різного роду мандрівок по світах та накопичені враження. Враження про сучасний розвинутий цивілізований світ, який вірмени сприймають та приймають на відміну від росіян, які нічого крім рідного болота оцінити не можуть. Тому й не захотіли вірмени жити у двадцять першому столітті за законами феодалізму. Як на мене,- змінюваність влади - одна з ознак цивілізованого суспільства (порошенкам на замітку) і вірмени про це також здогадувались.
Щоб не розводити киселі, хочу побажати народу вірменії у подальшому прогресі, в розбудові громадянського суспільства, вирішенні внутрішніх конфліктів та поступового позбавлення опіки Кремля. Шанси є.112
Апдейт: Найсвіжіші новини трохи зіпсували свято: "Президент Армении принял отставку Саргсяна, исполняющим обязанности премьер-министра Армении стал местный олигарх связанный с Газпромом Карен Карапетян.
Армения может повторить судьбу Украины, где после Майдана власть возглавили олигархи, как крепкие хозяйственники и патриоты."
© Євген Новосад [23.04.2018] | Переглядів: 1540

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.1/74

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook