для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ІНФОРМАЦІЙНА ВІЙНА АГЕНТІВ КРЕМЛЯ


ІНФОРМАЦІЙНА ВІЙНА АГЕНТІВ КРЕМЛЯ
      ІНФОРМАЦІЙНА ВІЙНА АГЕНТІВ КРЕМЛЯ
       Сьогодні кремль веде потужну інформаційну війну проти України.  Вплив кремля настільки великий, що у вихор інформаційної війни він захопив купу засобів масової інформації, для яких є лише одна заслужена назва – ЖОВТА ПРЕСА.  І найбільше обурює той факт, що зрадо@обами стають не лише українці, але й західний світ з його продажними ЗМІ.  Багато продажних західних видань і політиків дійшли до того, що почали критикувати президента України  Петра Порошенка.  Для цього вони вигадують різні фейки і публікують відверту брехню, не розуміючи, що нашого президента немає за що критикувати. Але саме головне, що вони не розуміють, що цим самим допомагають путлєру. Як саме цим  вони йому допомагають я не знаю, але мені казали, що допомагають. Критиків Порошенка ніяк не можна назвати інакше, як АГЕНТИ КРЕМЛЯ.  Світ повинен знати своїх «героїв», тож розглянемо цих продажних шкур, які за миску кремлівської похльобки відкрили рота на чесну людину.
Ось полюбуйтеся –  як працює на кремль Голова комітету Бундестагу по зовнішній політиці  Норберт Реттген:

Хіба він не знає, що Порошенко з цим вже давно визначився, ще відколи заступив на свій пост, виконавши усі обіцянки стосовно свого бізнесу?
 
В агенти кремля записався і держсекретар США Тіллерсон, заявивши, що   «Для України немає сенсу боротися за своє тіло на Донбасі, якщо вона втрачає свою душу від корупції».  І хто, думаєте, за кремлівську похльобку публікує цю зрадо@обську муйню?  «ГОЛОС АМЕРИКИ» !!!  https://ukrainian.voanews.com/a/ukraini-ne-maje-sensu-borotysja-jakshcho-je-koruptsija/4149768.html  Та після таких публікацій вони би мали перейменуватися на «ГОЛОС КРЕМЛЯ»  !!!
 
Не відстає і представник ЄБРР Франсіс Малєж:  

Це на що він натякає? На який супротив реформам? Може має на увазі президентський варіант Антикорупційного Суду України?  Може наслухався путлєровських агентів з МВФ в особі голови місії Рон ван Родена:

 
Журналіст видання «The Economist» Ноа Шнайдер теж вирішив допомогти кремлю:

І таких зрадо@обів з кожним днем стає все більше і більше! I do not know
 
Позарився на кремлівську похльобку і американський журналіст Дейв Кітінг:

 
«Радіо Свобода» розслідує якийсь неіснуючий газовий бізнес оточення Порошенка:
https://www.radiosvoboda.org/a/29049145.html   Радіо Свобода – це служба Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода (РВЄ/РС), яка фінансується Конгресом США, а це доводить той факт, що агенти кремля проникли і туди.
 
А якщо останнім часом почитати таке видання як  «The New York Times», то складається враження, що його редакція знаходиться прямо у кремлі, бо, якби це видання було б незалежним від кремля, то хіба воно надрукувало би ось такі зрадо@обські статті?:
https://www.nytimes.com/2018/02/19/world/europe/ukraine-corruption-military.html
Тут говориться, нібито українська корупція проникла навіть у військову, оборонну сферу і якимось дивом приліпили до того нашого головнокомандуючого.
У наступній статті ці писаки вигадали, ніби «Порошенко є членом клубу дуже багатих бізнесменів, які були фундаментом української корупції в урядах України» . При цьому вони навіть не поцікавилися, на яку  мужню самопожертву він ішов, самовіддано працюючи для народу в попередніх урядах, включно з урядом Азарова.  
https://www.nytimes.com/2014/05/21/opinion/a-critical-election-in-ukraine.html
 
Таке враження, що цьому виданню кругом  ввижається українська корупція.  Інакше би вони не писали дурниць на кшталт: «На жаль, нічого не зміниться, якщо президент Петро Порошенко та парламент не домовляться про виявлення справжніх корупціонерів».
https://mobile.nytimes.com/2016/04/01/opinion/ukraines-unyielding-corruption.html
 
Англійська газета «The Times» вважається однією із самих відомих світових газет, але й і туди проникли агенти кремля, які написали, ніби  «Порошенко пов'язаний із компанією, яка звинувачується у відмиванні грошей»
https://www.thetimes.co.uk/article/poroshenko-linked-to-company-accused-of-money-laundering-7n279mzn2
 
А британська газета «The Guardian!», яку називають однією з самих поважних газет світу,  під диктовку кремля надрукувала статтю під назвою "Український лідер створював секретну оффшорну фірму, в той час, як його країна вела війну з Росією!".
https://www.theguardian.com/news/2016/apr/04/panama-papers-ukraine-petro-poroshenko-secret-offshore-firm-russia
 
Американське інформаційне агентство «Bloomberg», будучи одним з найбільших світових інформаційних агентств,  надрукувало статтю під назвою  "Захід підтримав не ту людину в Україні», у якій вилило купу помий на світлу голову нашого гаранта:
https://www.bloomberg.com/view/articles/2017-12-05/the-west-backed-the-wrong-man-in-ukraine
 
Ось, наприклад,  тут про Петра Олексійовича ретельно зроблено цілу підбірку статтей зарубіжної преси і західних політиків:
http://voronz.in.ua/recomend/11-5-16-30342
http://voronz.in.ua/recomend/1-4-16-30140
http://voronz.in.ua/recomend/19-2-16-29736
http://voronz.in.ua/recomend/4-4-16-30156
http://voronz.in.ua/recomend/4-4-16-30165
http://voronz.in.ua/recomend/21-5-14-19672
http://voronz.in.ua/recomend/27-4-16-30239
І це можна продовжувати без кінця.  І це викликає велике обурення! Якщо у західні ЗМІ кругом проникли агенти кремля, то що говорити про наші вітчизняні?  Здавалось би великим авторитетом було видання «Українська правда». І, питається,  на що воно перетворилось після ось таких статтей ???:
https://www.pravda.com.ua/articles/2016/05/10/7108020/
https://www.pravda.com.ua/articles/2018/02/8/7171029/
https://www.pravda.com.ua/news/2018/02/20/7172213/
https://www.pravda.com.ua/articles/2014/04/2/7021142/
і т.д. і т.п.
Склалася ситуація, коли крім 5-го телевізійного каналу немає де правди почути. I do not know
 
Сьогодні  рейтинг нашого президента сильно впав:

І от питається – хто у цьому винен? Може агенти кремля і скажуть, що він сам у цьому винен, але ж розумні люди розуміють, що це не так. Винні ті, хто сміє критикувати нашого президента.  Це  ідіоти, які ніяк не можуть зрозуміти, що:
ПОРОШЕНКО – ЦЕ УКРАЇНА !
КРИТИКА ПОРОШЕНКА – ЦЕ КРИТИКА УКРАЇНИ !
ХТО ПРОТИ ПОРОШЕНКА - ТОЙ ПРОТИ УКРАЇНИ !
ХТО КРИТИКУЄ ПОРОШЕНКА – ТОЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ !
© Даяна [31.03.2018] | Переглядів: 3803
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.6/95

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook