пароль
пам’ятати
[uk] ru

Аналітика без політики. Або феномен українського вибору.


Аналітика без політики. Або феномен українського вибору.
      Хочу одразу підкреслити, що  все ще по переду! І не варто будь кому святкувати, це дуже погана звичка й ще гірша прикмета.
      Так от, почну з того, що  насправді добре, що було так багато кандидатів. Прихильники усих змогли випустити пару, а також побачити, на мій погляд, неадекватну і не логічну поведінку процентових претендентів. В першу чергу, це стосується Тигіпко, Яценюка, Гриценко (краще б помовчав зі свома 1.2%) і звісно - Ющенко. Що ж до останього то він все ще не оговтався, а тому навіть промичати нічого не міг.
      Насправді саме Ющенко мені шкода найбільше, а з ним і нас, чиї сподівання на краще майбутнє без корупції, він  розвіяв як дим. При чому розвіювати  їх він став одразу, як тільки отримав булаву.  Вже зараз я розумію, що  він слабка людина, людина, що  по суті своїй не змогла пройти з честю саме мідних труб. Йго" любі", потім не зовсім друзі, аж до тих, кого він "знайшов на помійці", так дули в ці труби, що просто оглушили того, кого так підносили. Саме вони й вині у його відході  у небуття. Дуже сподіваюсь, що з ним підуть і вони, бо це буде дуже справедливо.  Можливо і в нього достане здорового глузду, а ще  можливо зневаги до наближених, він і їх почистить.  А може й ні. Він дуже не передбачувана людина!
       Найцікавіше зараз буде з Литвином. Так безглуздо себе вести напередодні виборів могла тільки недалекоглядна людина. Хіба він не розумів, що його відверте аж до брутальност  підлобузницьтво патії регіонів, не помітить народ? Або дійсно його залякали цим Пукачем. Тоді я не розумію, чого може боятися не замішаний у цій ганебній для країни справи Литвин? Адже він на усих усюдах  про це завляв. Мабуть такі замішаний.
       Але найцікавіше це те, що зараз саме він хоче термінової заміни мера Київа. Так і я за. Але чому так поспішно. Спав, спаві і поперло. Насправді немає ніякого бажання розбиратися в чому там Космос провинився, а треба як найщвидше сховатися на спиною Тигіпко і з "достойним" виглядом увійти зі своїми "часами" та рядовими часовщиками до Трудової партії! (навіть на сьогодні  кілька людей у фракці Литвина від неї є. Пом"ятаєте про Сироту?) Так саме заради нього і починає розігруватися ця карта. Пом"ятаєте, ще не так давно Тигіпко заявляв, що хоче стати мером Київа. Це не поганий майданчик для потужного злету в піднебесся нашої країни.  Тому так впевнено почуває себе Тигіпко, який зараз буде на розхват, і всі його  "не підтрумую ні кого", від лукавого, ВІН ПІДТРИМУЄ ЛИТВИНА (а на справді ПР та Януковича). Ось побачите ПР та БЛ, а з ними комуністи та Балогівська "могутня купка"  проголосують за позачергові вибори мера Київа. Думаю і БЮТ( бо їм іншого не пробачать кияни) не буде проти, але при цьому вони чітко усвідомлюють, що за хитрим планом БЛ та ПР в них хочуть відібрати можливість ввести на посаду мера Київа свою людину.  Тигіпко при цьому буде почувати себе вільно, бо за нього будуть аж усі ЗА. Брудна історія!
       А нам як завжди все рівно. Тим паче  народ у нас "не мудрствует лукаво", а мирно та безропотно хаває все, що йому покладуть до роту. Більшість з нас нічого не аналузує. Ми звикли бути рабами, а тако ж тими за ким постійно треба ходити як за малими дітьми.  Вважаю дуже актуальною для нас думку Цицерона, щодо рабства  та сприйняття його як данність та навіть благодать. Тож Цицерон вважав, що рабство обумовлено самою природою, яка даруе КРАЩИМ ЛЮДЯМ (пом"ятаете це - "країна для ЛЮДЕЙ") панування над слабкими для їхньої ж користі?! Свої судження про рабство Цицерон намагався підкріпити міркуваннями про співвідношення різних частин душі людини, а саме : пан так управляє рабом,  як краща частина душі(розум) управляє слабкими і хибними частинами душі (пристрастями, гнівом). То ж чим  нижчий соціальний статус людини та його освіта, тим легше управляти ним.         
 
Р.S. Викладене у статті мені було навіяно саме особистим екзітполом оточуючих. Опитав 28 сусідів, більшість з яких бабці за 75 років. Так сталося, що це ну дуже спальний район, де  ніби у вісні живе понад 60 відсотків людей похилого віку. Тож з тих 28 людей тільки 7 проголосували за ЮВТ,  1-Тигіпко, 1-Яценюк, 1-Ющенко, 3- Симоненко, решта- 15- за Януковича. З тиххто голосував за ЮВТ, Тигіпко, Яценюка, Ющенко - двоє мають дві вищі освіти, решта по одній вищій освіті, з п"яти за Симоненко - 1 закінчив технікум, з тих хто проголосував за Януковича НЕМАЄ ЖОДНОЇ ЛЮДИНИ, яка має вищу освіту, у двох школа ФЗУ (було таке за часів Сталіна та Хрущова) та в одного восьмирічка, у інших і того меньше.  ЦЕ сумно і над цим треда ДУЖЕ задуматися!!!
Руся [18.01.2010] | Переглядів: 3613
Мітки: #Литвин 

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook