пароль
пам’ятати
[uk] ru

Вороги народу.


Вороги народу.
Так. Пунктом першим Бірюкова призначити головою ДУТдВУН (незнайома абревіатура? Не страшно - то такий собі синонім ГуЛагу), другим пунктом виділити початково хоча б мільярд грошей на організацію таборів. Пунктом третім зобов'язати Авакова, аби його вірли лапали сачками у Фейсбуку або й просто на вулицях (то не принципово) ворогів народу та доправляти їх у царстово немитого бурштину та бринячого гнусу. Для цього: трасою Київ- Сарни відправляти ворогів попутними вантажівками до кордону Рівенської та Житомирської областей, де на узбіччі влаштувати проміжний табір, передбачивши одночасно і вантажний майданчик, куди розпочати завозити глину, щебінь та пісок (обов'язково з Києва) та одноколісні тачки. Ворогів запрягати в тачки, завантажені сипучими матеріалами та строго на північ розпочати будівництво дороги. В двадцяти км. від траси розпочати будівництво пересильної тюрми. Будівництво доріг продовжувати з розгалуженнями на захід та схід. Ворогів лапати та возити, ліс пиляти, колючку крутити, бараки будувати, завозити насоси, генератори та інше начиння для видобутку бурштину. Авакову лапати ворогів, Бірюкову їх рахувати та доправляти до кайла, бурштин пакувати, обліковувати та возити на Банкову. Фсьо.
Ну шо, страшно? Зараз люті воріженьки ще й обс...тесь, коли прийде вірна гвардія гаранта і почне сортувати вас та та доноси писати. Так має бути. Щоб ніхто навіть не писнув і не пісьнув проти вітру. Бо від того владу нудить.
Я от теж задумався собі, а чи не прилучитись і собі до табору Павликівморозових. А чьо? Пайка буде і в ДУТдВУН не зашлють. Все, вирішив. Пєрвим дєлом нада начать забаляківать по-патріотічєскі шоб за сваєво прінялі. Потім розрулитися з темою зради в площині постачання елекроенергії з України до Криму. Бо неясно що тут є,- зрада чи перемога? По голому факту - ніби як зрада, а якщо прошелепати трохи мізками, то должна бить пабєда, патамушто ето рабочіє мєста і чістая прібиль для таво хто прінял такоє рєшєниє ибо дєнюшка за єлектрічєство далжна асєдать гдє угодна, но только нє в бюджєте Украіни патамушта тагди измєна палучаєца. Єто будет шкандаль ібо ми с врагамі нє таргуєм. Та скандал той треба тихенько розмити весняною водою і починати множити перемоги. Відтак - дайош електроенергію Криму, бо енергохвіст щодня відпадає, а жити треба. І перемоги множити. От ще перемогу одну знайшов. Ніколи не вгадаєте де. Я довго випендрюватись не буду і скажу відразу - на офіційному сайті "Кримсоди". Замітко так і називається: "Победа в столичном суде" Ясно вам? Побєда! А шо? Кримсода має  працювати й перемагати. І не кажіть про те, що цей завод простоює через відсутність сировини. Він пихтить що той Кузя, наповнюючи російський бюджет. Якщо якісь зрадофіли мені не вірять, то нехай прочитають там же звіт за лютий місяць. Бо тут гроші до бюджету, робочі місця, завантаження для Укрзалізниці, ВВП (не Путін, а внутрішній валовий продукт) і пофіг до чийого бюджету гроші і що за них потім можна придбати,-  рошенку чи гранату під ноги українському бійцю. Свій перший внесок у перемогу я щойно вніс, паетаму прашу прінять в Павлікімарозави.
Так що - цить зрадофіли, вороги народу, бо інакше поженуть вас на бурштин. Якщо раптом хтось ще не вкурив до чого тут Бірюков, то читайте..
© Євген Новосад [26.03.2018] | Переглядів: 2322

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.9/75

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook