для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Без бумажки ти - тітушка


Без бумажки ти - тітушка
Якщо відкинути емоції, то ж чому Труханов на свободі.
1.Рехворма правосуддя
2.Рехворма поліції.
Як це працює:
якщо раптом хтось захоче, щоб слухання його справи в суді пройшло з найменшим розголосом і найбільшим тиском на суд зі свого боку, то все що треба - лиш набити залу суду і всі підходи до неї парубками спортивної статури але головне щоб без зброї і з документами.
Документ - дуже важливо, бо на думку начальника департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков саме документ перетворює пересічного Тітушку чи Йовбака на законослухняного громадянина (вангую, скоро в судах буде не протиснутись від молодих законослухняних хлопців з документами, а саме посвідченнями журналістів щотижневика "Вєстнік боєвих єдіноборств срєдніх і ніжніх широт"). Всі вони по закону мають право бути присутніми в залі суду. А те що в процесі засідання з будівлі суду вивалюються з розбитими фізіями різні активісти та незалежні журналісти (в даному випадку стримери), то таке, вони ж нікого впізнати не можуть, значить підсковзнулись і впали, з ким не буває... А як там можна когось впізнати, коли всі законослухняні, як з інкубатора, в одному одязі і лиш зайшовши в приміщення суду ховають обличчя. Так що потерпілий нападника не впізнав, а камери спостереження переглядати - то для нац поліції чисте лоховство.
Ну повернімося до дій підсудного... Упс! Не виходить, точка неповернення пройдена. В залі суду лишились лиш законослухняні з документами, суддя, сторона обвинувачення і сторона захисту. З безкінечно мізерною кількістю засуджених топ- корупціонерів сподіватись на чесність суддів і професійність прокурорів марно.
То ж, чому відпустили Труханова? Чи доказів недостатньо? Чи договорняк? Чи може він справді святий і суддя німб над ним побачив? Нам лишається гадати. А самому Труханову гадаю пох, аби на свободі.
На останок, у подіях під Солом'янським судом головних потерпілих двоє
1. Народ України, бо спільні нескоординовані, але добре зрежисовані дії Нац поліції, активістів, добробатів, трухановських "законослухняних" громадян в чергове довели відсутність правосуддя в Україні.
2. Нац поліція як інституція охорони правопорядку в Україні. Бо Труханов і ко поставили поліцію раком і відідрали по саме нєхочу! Євгеній Олександрович, мож досить шукати крайніх, а варто шукати вихід з ситуації. Бо сумніваюсь, що "Вєстнік боєвих єдіноборств срєдніх і ніжніх широт" така вже цікава газета
© Dmitro Maximik [16.02.2018] | Переглядів: 2284
Мітки: #Аваков 

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.8/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook