для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Організований виніс влади. А що далі?


Організований виніс влади. А що далі?
        Градус напруженості в країні зростає з кожною новою резонансною подією і критикою влади. Вони лунають як попередження. Його нажаль влада знову не чує. Невже і ми, і наші можновладці не вчили історії?
 
В мережі і в реальному житті все голосніше звучать призови до силових змін влади з ціллю вирішення суспільних проблем. Чи задумується влада і народ над тим що буде далі? Знову протистояння і насилля?
 
Вирішувати проблеми в середині країни шляхом насилля це шлях в нікуди. Насилля та небажання чути іншу сторону створює додаткові соціальні, політичні та економічні збурення. При поточному стані економіки вони ведуть до віддалення стабілізації та росту, затримки проведення реформ та отримання результатів.
 
Єдиним шляхом виходу з теперішньої ситуації і запобігання насильницьких варіантів вирішення проблем нашої держави є передування інтересів Народу перед бізнес і політичними інтересами конкретних персоналій і груп.
 
Держава є бізнесом в широкому розумінні цього слова. Її Народ є основним Акціонером і вигодоздобувачем. І влада і олігархи працюють на суспільство і є найманим менеджментом, а не навпаки. Народ мають чути, враховувати його думку, приймати і не відтягувати важливі рішення з ціллю забезпечення благополуччя свого основного Акціонера.
 
Тільки за таких умов Україні можливо зберегти державність і  реалізувати демократію. Потрібно зупинити політичну гру навколо реформ та лобіювання бізнес інтересів конкретних учасників процесу, запровадити зміни, яких так чекає народ.
 
Звільніть по справжньому і, врешті решт, посадіть корупціонерів! Зламайте старі та нові схеми. Обкладіть податками великий та надприбутковий бізнес. Створіть умови для економічного зростання. Заберіть зайву бюрократію та неефективність держапарату. Забезпечте відкритість та незалежність контролюючих і судових органів. І головне не формально, а реально.
 

 
Сергій Булат,
 
Громадське Об’єднання «Любов і Воля України»
https://www.facebook.com/1Ukraine2020
© Sergiy Bulat [30.01.2018] | Переглядів: 984

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.4/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook