пароль
пам’ятати
[uk] ru

Христос повечеряв би в макдональдсі


Христос повечеряв би в макдональдсі
Оце людина, створивши "бога" за образом своїм та подобою, все одно залишається ланкою харчового ланцюга.
Колись розібрався зі своїми релігійними орієнтаціями - не віруючий, не невіруючий, не атеіст, не не атеїст, не агностик, не не агностик... Тих розмов не підтримую, на бібліях поставив хрест, надаю перевагу Маркесу, Ремарку, Екзюпері, Жадану, тлумачним словникам, інженерним довідникам. Заповзяті адепти викликають спектр почуттів від розчарування й шкоди до відрази.
 
Моє переконання - про "бога" можна тільки мовчати.
 
Мій релігійний статус - Зачарований Світом.
 
Оці товстопузі товариші, мають відповідні, згідно БТІ та земкадастру, місця для свого бізнесу, втім розповзаються неначе ракова пухлина в рибні місця.
 

 
Технологія захоплення землі цинічна та огидна. Спочатку омріяні золотоносні сотки, стовбляться наче на Клондайку, але стовбляться (ноу-хау проти зносу) святим хрестом, потім з'являється іконостас, та спеціальні вбогі бабці читають біля нього, так званий, молитослов, потім вночі з'являється МАФ, й починається торгівля свічками, індульгенціями, молитвами та ритуалами, потім МАФ обкладається цеглою, в свідомість громади втямлюється назва "церков" чи "монастир", й починається повноційний бізнес з пручанами, церковною громадою, послугами рєшалова.
 
Колись засновника Макдональдса Рея Крока спитали про сенс його бізнесу, відповідь була - нерухомість.
 
Звісно ті макдональдси то жебрацтво в порівнянні із капіталізацією світових конфесій та вічністю існування  їх бізнесу, проте між церквою та макдональдсом я надаю перевагу останньому - там тепло й світло, там годують, чиста й безкоштовна вбиральня, дітлахам дарують сувеніри, не обманюють, там має можливість заробляти на життя молодь, можна пересидіти дощ чи мороз, призначити зустріч чи побачення, поголитись й помити голову у відрядженні. В Макдональдсі люди заробляють чесні гроші, не жебракують на вході, сплачують податки та відрахування в пенсійний фонд, не займаються політикою й не впливають на електорат, і головне - там є free Wi-Fi !!!
 
Підписав петицію про знос МАФа біля Десятинної. Недобрий той МАФ. Не по закону. А РПЦ то взагалі...  Хочеться  вимити руки. Певен, що якби Іісус на віслючку  з'явився в Києві, то до Лаври "ченці" його б не пустили, а для таємної вечері він обрав би макдональдс, і макдональдчани його б не зрадили.
Тож - чємодан, вокзал," и по шпалам, по железной дороге...",  Бірюльово, Черьомушки, Воркута, Лєнінград...
 
Петиція (швидко й не боляче) - Вирішити питання знесення незаконної споруди-каплиці УПЦ МП-Десятинного чоловічого монастиря Пресвятої Богородиці на території Національного музея історії України.
© vetervpole [29.01.2018] | Переглядів: 878

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.3/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook