пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ї6у4і д086й06и


Ї6у4і д086й06и
Сегодня наш атаман, наш почетный строитель, наш заслуженный доктор наук, наш народный академик издал указ: "Все в сад".
 
Тобто заместь Крима повернути кораблєй разбарахолєних декілько, та дещіцю грузовічков навзамін зняття сануцій, про що попєредньо договорився з відомим мешканцем шафи, який тц недавно покинув - Збігнєвом Габрієлем.
 
І подивіться щи почалося в етері - одна каже, що кораблі непотрібні, другийкажещро їх разбарахолілі, третій каже ще щось, і тільки виважений Гройсман каже, що це непогано, але краще оптом.
 
Але ї6у4а сило! депан стець, наш тутешній небельс, акула пера, акобат ротаційних машин? отримує ж десь падло гроші, ї6у4ий д086й06? чому простенько так не сказати, що потуги співати дуєтом у *уйла з головмідом німеччини не вийшли,що україна вітає спробу, але пуйло не має на не повноважень, оскільки агресію дозволив легітимний парламент, а зараз такого немає, оскільки вибори фальсифіквано і скасувати дозвіл на агресію нікому а у пуйла немає повноважень згідно конституції зупинити агресію. і тому він повартеє техніку як приванта особа.
повноваження якої діють в межах кордонів території, населення якої зараз визнає його сувереном. І тому повернення обладнання виконає на свій страх і ризик без будь яких зобовязань з боку цивілізованого світу, який виконує свої зобовёязання перед Україною, яка поклала власний суверенитет на алтар ядерного розброєння.
І окремим пунктом натякнути цивілізованому світові, що у разі привітання пуйла з обранням на виборах світовими лідерами, Україна вважає триматися зобовязань по ядерному роззброєню тієюж мірою, якою лідери цивілізованого світу зацікавоені в цьому.
Ну так, поримати світ за бєйци, як Чин Ір Сен,  чи як його там. тим більш, що пуйло його поважає.
Що, Ї6у4і д086й06и, зассяли зробити свій хід вчасно? Німота з кацапотою змовляється! Пора піднімаи ставки та пропонувати ірану а східній кореєї приєднатися до ГУАМ. Буде ГУАМІК. Якщо меєркєль трамп і мей поздоровлять пуйла з обранням.
Крім виборів населенням окуповаого криму, яке ставить під питання легіимість пуйла, є ще багато струн, які чіпляєпропозиція передати кораблі - це денонсація харьковських угод, що повертає статус кво строкам виводу російських військ з криму, що знову повертає нас до делегітимізації російських парлементів, що унеможливлюють повернути все взад, ну і таке всяке.
В решті решт, ядерне озброєння це не твльки "чиста" ядерна зброя. а відходіву нас і поруч з Києвом - мішками вантаж.
 
© NinethApreel [12.01.2018] | Переглядів: 635

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.7/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати