для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ФУДЖІКУРА ,АБО ПІЗДЄЦ


ФУДЖІКУРА ,АБО ПІЗДЄЦ
"Вигідніше сидіти вдома": у нового японського заводу в Україні виникли великі проблеми
 
У місті Немирів Вінницької області в 2018 році почне працювати новий завод японської компанії Fujikura, проте українці відмовляються офіційно працювати на підприємстві

 
Мер Немирова також повідомив, що до роботи готові приступити 400 осіб, проте заводу необхідно близько 2 тисяч співробітників..
Така Картинка..Допустимо,Порошенко не знав,щог є бариги "похлєще" від нього..
 
Але соцмережі українцям роз"яснили,що таке Фуджікура ,і як вони можуть просто і легко втратити здоров"я..
Відгуки звідси.
 


Я як пройшов стажування 3 місяців в Румунії та 7 місяців у Львові це 10 місяців хочу сказати що дуже поганий соц. пакет, захворів і зняли майже всю зарплату лишають макс. 800 грн +-, робота для здоровий людей, а ті хто часто хворіє робота не для вас. Робота з 06:00 ранку це дуже погано!!! це перша зміна, я вже не говорю про другу. А то що підняли на 5600 грн це не правда, це не чистими. І то що кажуть що робота легка це не правда, не слухайте інших, особливо це є план, норми. Так що перш ніж іти туда добре подумайте.

 

а Фуджікурі є НОРМИ.Японські Котрі нашим працівникам виконати можливо лише місяць -другий..
Потів вони просто реально "ЗАГИНАЮТЬСЯ"..А субсидії втрачають на цілий опалювальний сезон .Питання не до вінничан,а до влади з її"Системою нарахувань субсидій". вигідно офіційно влаштовуватись на фуджікуру лише при зарплаті більше 10 000.можна за 2 місяці відбити втрату субсидї.
Поясніть це якось Владі.
 

Начальство куча тупих чурок, аля Сталин в ссср, матюки образи принижування знущання, літаючі ящики над головами. от і весь про цес роботи по перетворенню в рабів. не подобається? нахер йди. один день невийшов на роботу мінус 1200грн. захворів офіційний тиждень лікарняного минус 1000 . в результаті зарплата 200-800грн. ще з такою погодою. норм що.... європа!. я так думаю потрібно на зиму, так під новий рік запалити пару шин!!! або спалити начальство!! теж не погана ідея! готуємось smile3

Ще що вам треба знати про ФУДЖІКУРУ в УКраїні.
 
Спеціалістам керівного Складу..Щоб краще зрозуміли.
ОРГАНІЗОВАНЕ КИДАЛОВО.
з відгуку простого працівника.
Коли звільнявся то так вийшло,що писав аж чотири заяви,відробляв два тижня по одній тільки,виявлялось -бригадир казав ,що вона підписана ,а вона не була підписана,потім дівчина з інформаційного відділу,що сидить прямо при вході в цех на другому заводі-не зареєструвала заяву,заява перша була написана 7 вересня по 21 вересня, а звільнили мене 26 жовтня-нема слів.

ось ще комент на "обозі"
Спеціалістка,яка чомусь подумала,що її очікують :
 
Аліна Круцонь · Место работы: Fresh Logistics Polska
А як цей завод зарекомендував себе у Львові?
Сама тричі приїжджала на співбесіду, яка тричі переносилася, потім керівник логістики п. Тарас, якого я прочекала на третій раз добрі дві години, почав мене буквально завалювати "професійними " питаннями, в яких він зовсім не професіонал. Директор з кадрів, лише безпорадно хитала головою,
коли керівник відділу вкотре не приходив на призначену завчасно співбесіду. А їхати треба за місто. Я була на багатьох співбесідах, але такої хамської у мене ще не було. І це враховубчи, що я лише співбесіду проходила та ще й на не найнижчу посаду. Уявляю як там ставляться до робітників.
На фуджікуру в керівний склад  ЗАРАЗ може бути прийнята лише людина,котра ПІДХОДИТЬ ДАНІЙ СИСТЕМІ.
 
Це вивіска іноземної компанії ,котра дала можливість нашому бидлу "розвернутись" як начальникам..
Тому порада. Розглянути роботу в Польщі (навіть з негативними відгуками на зміни 12 годин і життя в казармі).
 
Оплата ВТРИЧІ більша.Відношення навіть інколи бидляцького поляка КРАЩЕ.

Суцільна антисанітарія! Кабелі троять крисиним ядом, щоб проводку щурі не їли! В грудні 2017 року дев’ятеро осіб, які працюють на підприємстві Fujikura, потрапили до лікарні з кором. Вік хворих становить від 26 до 40 років. З людей просто знущаються! Майте повагу до себе хоч трошки, люди!
Фуджікура.
З "позитивів"..
Безкоштовне житло (від безвиході менеджменту з ВЕЛИЧЕЗНОЮ плинністю кадрів)
Хороша їдальня(для японців з х 50-ма кг ваги)
Перший місяць роботи і на "картинку" чистота ,котра вражає(поки ви здорові,і отрута проти щурів,якою просякнуті кабелі,не просякла ваші організми)..
 
З позитивів.
Так..Автобуси зараз під Львів ходять не переповнені..Ситуація виправлена....
 

P.S.
 
7100 -зарплата  в перший місяць.Далі ПРАЦЮЄ КОНТРАКТ про ЗАГАЛЬНИЙ ФОНД ПРАЦІ ,ДЕ НАЧАЛЬСТВО МАЄ МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕРОЗПОДІЛУ ЗАРПЛАТ на свою користьі де після двох місяців роботи обумовлено піднятті зарплати працівника.
Це все ,що вам треба знати про систему оплати на Фуджікурі..
Якщо ФУджікура це не змінить ,їй просто нікого,крім МАЙСТЕРНИХ ХАЛЯВЩИКІВ і алкашів взяти на роботу..
і "пересіювати" не тільки вінницьку,але й сусідні області в пошуках ЛОХІВ..
© Pavlotex [05.01.2018] | Переглядів: 16009

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook