для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Асиметрична відповідь Маска Володимиру Борисовичу


Асиметрична відповідь Маска Володимиру Борисовичу
Оце кажуть, що Маск, так нічого й не відповів  на пропозицію співробітництва Володимира Борисовича Гройсмана, навіть після запуску останнім першої баржі з двомастами тонн кавунів з Херсонщини.
Брешуть.
Ілон Маск, що народився 1971-му, та свою першу програму продав у 12 років, нещодавно анонсував запуск до Марсу у січні 2018 року з мису Канаверал надважкої ракети Falcon Heavy, вантажопідйомністю понад 26 тонн з спортелектрокаром власного ж виробництва вишневого, це важливо, кольору Tesla Roadster

Що це, як не асиметрична відповідь на баржу кавунів, виклик й хитра провокативна спроба втягнути наш перспективний реформаторський уряд у виснажуючі зоряні війни?
Звісно цей проект Маска, як це і сталося з Великим кавунячим шляхом ім. В.Б.Гройсмана, може спіткати лихо, якщо ракета вибухне на старті, бо, як пояснив Маск, є проблеми синхронізації двадцяти семи двигунів. У випадку успішного старту   міжзоряний модуль буде мандрувати Всесвітом мільярди років. Вартість проекту всього 130 млн. дол.
 
В той же час, в ці ж роки, що Маск створював Falcone, в Україні розікрали по офшорах, як кажуть, 8 млн. дол. із 292 млн. дол. !!! кредиту канадського експортного агенства, під гарантії Уряду (начебто Уряд  має свої а не наші гроші)  на створення українського супутника зв'язку Либідь. Політ Либіді планувався на 2011 рік, та скоріше за все не відбудеться ніколи, та й сенсу в тому запуску вже немає - супутникове телекомунікаційне обладнання геть застаріло.
Логічне питання, чи не оббрехують наших космічних схемотехників, чи могли вони розікрасти 2,73% кредиту? Смішно, певен, що оббріхують - мінімум 27%.
 
Й ще питання - де той теж перспективний реформаторський  Уряд? чи вже виправдано творців вмираючої Либіді  в реформованому апеляційному суді?  чи можна стати мультіміліярдером не грабуючи країну? не роблячи з життя громадян нісенітницю? з творчості, а не з копалин? з нуля, а не з прихватизованого? розумом, а не язиком? сумлінням, а не наперсткуванням? з освіти й працьовитості, а не блату й кумовства? з мрій до Марсу, а не міфу про Ротердам?  Чи не є однією суцільною безплідною пліснявою найо@кою оті олігархатні потвори з бундочекістокомсомолобандиточиновними кодлами на чолі з епічним кондитером усіх часів, маркетів та офшорів?
 
Компанії Ілона Маска шукають фахівців зрозумілих професій, гарний шанс для наших дітей реалізуватися в дивовижному  новому світі. Комісарам, комсомольцям, політологам, політтехнологам, "експертам" та новомодним  "агентам змін" не турбуватися.
 
Де мої шістнадцять літ? На пильних стежинах далеких планет мали залишитись наші сліди. Не заробітчанські й бляхаєвро...
Свою першу програму для калькулятора "Електроніка Б3-21" по обрахунку заробітної плати я (1964 р.н.) "продав") у пересувну механізовану колону, де працювала моя мати, у 1977 році, коли мені, як й Кобзарю, було тринадцять.
"А як добре все починалось."  (Волга-Волга)))
P.S. Що асиметрично відповість тов. В. Б. Гройсман Маску, звісно, якщо Falcone Heavy ще злетить з тією саморобною теслою? Може разом з "агентами змін" ризикнуть збільшить водотоннажність баржі, самі виростять кавуни, чи може додадуть до Херсонщини логістичний +?
© vetervpole [29.12.2017] | Переглядів: 2797

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.2/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook