для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Солодка казочка про х*й, п*зду та ж*пу (18+)


Солодка казочка про х*й, п*зду та ж*пу (18+)
Спочатку була ж*па.
 
Вибачайте, що починаю здалеку. Але казочка без ж*пи не матиме ні моралі, ні щасливого кінця. Тому читайте і отримуйте задоволення.
 
Отже, якось у сиву давнину на нашій землі всілася ж*па. І ніхто їй слова не сказав. Люде тільки ніс зажимали, бо перділа ж*па страшенно.
 
Спочатку ж*па перділа про малоросію. Потім про комунізм. Потім про перемогу над фашизмом. Потім про молодшого брата. Народ мовчав і зажимав носа.
 
Ще з ж*пи стирчав Кремль і мільйон іржавих ядерних боєголовок. Тому всі лицарі світу вср*лися і не надавали ж*пі заслужених п*здюлей.
 
Ж*па почувалася ох*єнно і вважала себе головним у світі органом. Щоб сидіти на багатьох стільцях, ж*па стала призначати органи поменше своїми намісниками.
 
Йшов час. Ж*па сконала природним шляхом, від великого геополітичного геморою. Але нікуди не ділися насаджені нею органи влади, х*йло і менші х*ї.
 
Кожен х*й, вилізши з ж*пи, почав дрочити своє.
 
Перший х*й, що сидів у ж*пі без презерватива, висунувся зі словесним поносом "хотіли як краще, а маємо те що маємо".
 
Другий х*й з ракетного заводу авторитетно ерегувався, всунувся в кожну щілину і в оргазмі дав відмашку відрізати голову, яка забагато балакала.
 
Третій х*й здобув прищі, міряючись з другим. Більше нічого не здобув, лише сочився нектаром для бджіл.
 
Четвертий х*й нажив велике пузо і підтримував страусів. Ніхто, крім, можливо, страусів, не бачив його ерекції. Цей х*й підозріло прикривався шапкою-ушанкою. Чи то краденою, чи то подарованою х*йлом.
 
Тим часом людям набридло молитися на х*ї. Народ хотів жити своїм умом, мати голову на плечах. От якраз ту саму голову, яку другий х*й відрізав, щоб не піднімала галас навколо корупції.
 
Схопили люди четвертого х*я за крадену шапку-ушанку, зазирнули всередину - а там не всі вдома. Улетів, легітимний. Виявляється, це був фалоімітатор з пропелером. Його нам підсунув х*йло, що строїть з себе нову ж*пу і кладе на сусідів свої х*ї.
 
Вирішили люди жити по-новому, назло х*йлу.
 
До влади прийшла шоколадна п*зда.
 
П*зда давала всім. Обіцянки.
 
Коли настав час виконувати обіцянки, п*зда всім показала х*й.
 
Х*й був породистий, з паспортом. З якої п*зди взявся той паспорт, ніхто не знає.
 
Скоро між п*здою та її х*єм намітилися розбіжності. Х*й хотів вертіти п*здою, а п*зда хотіла вертіти х*єм.
 
Тоді п*зда відібрала у х*я паспорт і послала його в ж*пу.
 
Х*й публічно стояв на тому, що в ж*пу не піде і повторення ж*пи не допустить. Натомість х*й назвав п*зду баригою, закликав до імпічменту п*зди і почав строїти з себе голову. Ну, ту саму голову, яку другий х*й відрізав, щоб не піднімала галас навколо корупції.
 
Спільного між х*єм і головою нічого не було, крім національності. Більше того, у вікіпедії пишуть: історія не знає прикладів, щоб х*й мав голову, а не головку. Голова мислить, а головка висовується. Голова велить діяти, щоб люди жили щасливо і своїм умом, а головка тільки шукає на ж*пу пригод.
 
Висовувався-висовувався наш х*й своєю головкою, та й потрапив у п*зду. А народ поліз в п*зду за х*єм. З плакатами "Свободу х*ю!", "Твердою рукою голосуй за товстий х*й!"...
 
От така казочка виходить, люди добрі.
 
Ви питаєте, а де обіцяна мораль та щасливий кінець? А якого х*я ви мене питаєте?! Країна в п*зді! П*зда тільки п*здить, п*здить і п*здить, а обіцянок не виконує! Сидіть далі в п*зді, смокчіть головку кожного х*я, якщо не хочете думати своєю головою!
 
Додумайте самі собі мораль та щасливий кінець.
 
Я скінчив.
© Юрій Шеляженко [10.12.2017] | Переглядів: 3927

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.1/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook