для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Трансформація України: хто здатен це зробити?


Трансформація України: хто здатен це зробити?
Я не хочу, щоб пороха розстріляли як Чаушеску. Він ще може знагодиться. Не знаю інших шляхів, як це зробити, але мені вдається такий.
Поцу робиться пропозиція, від якої він не може відмовитись. Ким? Здогадайтесь із трьох разів.
Він проголошує розпуск Верховної Ради і водночас скликає Установчі збори для розробки нової Конституції, яка затверджує Україну як суто парламентську республіку – термін 3 місяці.
Від областей в нову ВР обирається по чотири депутата. ВР займається тільки законодавством і загальнодержавними питаннями. Усі місцеві питання вирішуються на місцях – децентралізація в дії.
Партії (ну хоч те, що зветься зараз партіями) висувають своїх кандидатів за відкритими списками. Із скороченою кількістю депутатів ВР (100) проконтролювати їх буде легше. Відсутність на сесії – новий депутат на твоє місце.
Проводяться ТБ-дебати в кілька турів по всіх областях для найширшого ознайомлення виборців із новими потенційними слугами народу і відсіву зерна від полови.
Обрані депутати призначають Прем’єра, МЗС, МО і т. і. на строк їх (депутатів) каденції у 2 роки. Після перевиборів, состав уряду переглядається і відповідно корегується.
Судді усіх судів обираються. Прокурори призначаються і уходять або вдруге призначаються разом із виконавчою владою.
Декларація про доходи і витрати депутатів і держслужбовців відкрита і є засобом суворого контролю корупції. Кількість держслужбовців скорочується у рази.
При призначенні членів Уряду перевага на перший час (10-15 років) віддається українцям-випускникам визнаних у світі університетів Заходу. Робота у попередніх урядах – мінус. Зарплата - на рівні світових стандартів.
Запроваджується максимальна дерегуляція бізнесу з одночасною націоналізацією и ре-приватизацією на справедливих засадах усіх галузей і підприємств, захоплених олігархами.
Олігархія ліквідується як явище.
Опозиційний блок у ВР називається Окупаційним блоком до повного поновлення Україною свого суверенітету над усіма загарбаними московією територіями.
Україна має домогтися через міжнародні організації і суди повної компенсації із відсотками за заподіяну кремлем шкоду.
Крим демілітаризується. Ніяких баз московії. Повні права і автономія татарам. Вільна економічна зона для розвитку туризму і т. і. Усі недавні переселенці із московії – додому.
Я не бачу поки що жодної людини, яка могла б впровадити таку програму у життя, окрім Міхеїла Саакашвілі як нового ПМ України. Тому він і сидить зараз і тому його так страшенно боїться Поца.
© Ukrop [10.12.2017] | Переглядів: 1824

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.6/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook