для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Арифметична задачка про безвіз і не тільки.


Арифметична задачка про безвіз і не тільки.
Чує моя душенька, що шавки таки запхають мене у бан і тому по швидкому хочу запропонувати для аналізу простесеньку річ.
Задача про басейн з водою. Дано: басейн з водою ємністю 100 м.куб.. Є дві труби з кранами, одна з яких басейн заповнює, а інша спорожняє. Дебіт кожної труби одинаковий і складає 1м.куб. в годину.
У басейні знаходиться 80 м. куб.. Ставиться завдання: дати три відповіді у залежності від режиму роботи басейну.
Варіант перший. Обидва крани відкриті, вода ллється. Що відбувається з басейном? Відповідь очевидна і навіть не потребує жодних підрахунків. Оскільки дебіт одинаковий, то у басейні постійно зберігається одинакова кількість води, тобто маємо тих же 80 куб. Виникає лиш додаткове запитання,- а нафіга ганяти воду трубами і куди дівається вода з випускної труби. Про це згодом, а тепер
Варіант другий. Кран випускної труби закрито, а впускної відкрито. Простий підрахунок говорить про те, що за двадцять годин басейн буде заповнено до кінця і відтак потрібно щось робити, а саме: закрити впускний кран, відкрити випускний кран, у якийсь спосіб збільшити ємність існуючого басейну, що у задачці не вимагається.
Варіант третій. Впускний кран закрито, а випускний відкрито. Підрахунок доводить що за 80 год. води у басейні не залишиться зовсім.
Все. З арифметикою закінчено, усе зрозуміло і можна пов'язувати начебто не пов'язані явища.
Пойнт ван. Безвіз. Колись, у ті часи, коли трубами гасав російський газ, а економкіа якось скрипіла, наші владці відкривали легенько у офшорчики випускний кран і дуже тим тішилися. Кожна нова (умовно) владна формація щодужче відкривала випускний крантик, зовсім не турбуючись про наповнення басейну. У 2014 році сталося два лютих економічних пиздеця, які  майже спустошили басейн і оновлена влада відчула великий дискомфорт, оскільки красти треба було у відповідності до добре розгодованого апетиту і за звичними схемами, але дебіт на вході цього не дозволяв. Вирішили наші шустрики з'ясувати для себе звідки береться водичка у басейні. Дуже швидко з'ясувалося що вливання всяких там еМВееФів є просто мізерними у порівнянні з тим потоком, який формується з кишенькових грошей наших трудових мігрантів (в середньому біля 40 лярдів зелені у рік) і стало абсолютно очевидним що якби не оті грошики, то Україна при такому рівні грабежу давним давно почила б у Бозі. Метикуваті голови швидко здогадалися, що коли збільшити кількість трудових мігрантів, то й збільшиться потік необлікованих інвестицій, що у свою чергу дозволить й надалі жити приспівуючи. А для цього дуже потрібен безвіз. Коли безвіз нам таки дали, радості Порошенка не було меж, і у його пулі також. Ще б ні,- і обіцянку передвиборчу виконав, і грошей буде більше, а субсидійників - дармоїдів менше. Хоча в результаті не полетіло, але то вже інша пісня.
Пойнт ту. Офшори. Пересічний обиватель уявляє собі офшори у вигляді якихось дуже хитромудрих і глибоко зашифрованих ничок десь у морі-окіяні на краю світу. А насправді це зовсім не так. Оскільки усі безготівкові кошти рухаються в межах однієї платіжної системи Свіфт, то... Якщо образно, то уявіть собі білочку, яка на вашій присадибі і у вас на очах запорпує горішки чи там жолуді. Уявили?rofl Отож. І от тільки від вас, ваших побажань, потреб та вашого ступеню толерування отої тваринки залежить - зможе білочка скористатися своїми ничками чи ні. І от тепер найцікавіше. Запитаймо себе, а що там насапало наше НАБУ разом із спецами із ФБР і що тепер дядько Сем буде з цим робити? Дядько Сем зараз тримає у своїх руках список білочок, бурундуків, байбаків, бобрів та іншої української запасливої звірини разом із картосхемою їх ничок з ніштяками і тупо хреніє. Наші ж запасуни перебувають в дикій істериці. На рівні інстинкту самозбереження вони терміново звільнили з посади Соболєва і уже готові звільнити керівників НАБУ, ніби це їм тепер це у чомусь може допомогти. Вони розуміють що дядько Сем чувак суворий і на відміну від ФСБ на переговори про відкупне не піде. Тому у наших байбаків починається нове суворе життя. І у нас теж.
Думаю що на сьогодні досиить. Ваш Є.Н.
© Євген Новосад [07.12.2017] | Переглядів: 2675

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/84

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook