для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вибори 2010


Вибори 2010
Панове, ось і добігає кінця агітаційна каипанія, залишаються лічені години до того, як в нас алтшиться доба, щоб прийняти виважене рішення - якою ми хочемо бачити Україну?
Варіантів є три:
1. Ющенко. Якщо Ви хочете самі відповідати за свою долю, мати вибір, самі приймати рішення, якщо нас це не лякає, якщо ми не хочемо покладатися на доброго (а хто це гарантує?) дядю чи тьотю, якщо ми хочемо, щоб кожен займався СВОЄЮ роботою - ми будували своє майбутнє, Президент відповідав за зовнішній курс країни, за її імідж, щоб ми стали врешті-решт УКРАЇНОЮ,  щоб в нас припинилася розруха в головах, щоб ми жили як Європа - заможно, культурно, гідно - оберімо Ющенка! Це єдиний з кандидатів в Президенти, який дозрів до Президенства. Він ставить дійсно ті питання, якими повинен займатися Президент. Все що обіцяють інші кандидати: все всім - виплати, зарплати - це не рівень Президента. Це максимум Прем"єр.
2. Янукович. З нього був би і був гпрний толковий Прем"єр. Але він взагалі не задумується над стратегічним курсом країни, над її ментальністю, майбутнім. ВІн думає про дрібні питання сьогодення.
3. Тимошенко. Питання розбудови Держави її не цікавлять взагалі, вона про них згпдує, хіба що коли вже тикнуть носом і запитають про це. Тут вона говорить, що треба фінаесувати з бюджету гарні історичні фільми. Цікаво, що їй заважало це робити Прем"єром, коли бюджет в Прем"єра, а не в Президента? Економвка і Тимошенко - це речі не сумісні. Ми це бачили. Вона не Президент і не Прем"р. Її роль - лідер опозиції - говорить багато, емоційно і безглуздо.
 
Так, те, що обіцяють всі кандидати це добре. Я теж багато чим не задоволена, як і багато людей, я хочу кращого. Я хочу кращої роботи і кращої зарплати. Але якщо Ви басите кандидата який за Вас це зробить - голосуйте за нього! А якщо Ви розумієте, що кого б Ви не обрали - питання своєї долі Вам вирішувати самим, то оберіть людину, яка буде опікуватися загальнодержавними стратегічними питаннями - Ющенка!!!
Roshenka [15.01.2010] | Переглядів: 1842
Мітки: #Ющенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 22.5/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook