для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Обіцяв продати свій бізнес, а продаю Україну".


Обіцяв продати свій бізнес, а продає Україну.
 
У темі «РЕФОРМИ (зекономити, підвищити, продати, позичити)» я наводила факти,  де так звані «реформи» ґрунтуються саме на згаданих категоріях.  Щоб залатати діри у дірявому мішку української економіки, «реформатори» продають усе, що можуть.  Усі прибуткові стратегічні об’єкти державної власності включно з важливим енергетичним сектором  поволі опиняються в руках олігархічного клану.  Порошенкові залишилось продати хіба що с/г землю, газо-транспортну систему  і карпатський ліс.
 
1. Землі сільськогосподарського призначення.
Віддавна існує мораторій на продаж головного багатства країни - землі с/г призначення, однак головний  комбінатор країни намагається і цим ласим шматком залатати чергову діру української економіки, хоча під тиском громадськості поки що до цього справа не доходить, тому в кінці 2016 року  підписав закон, що забороняє продаж сільськогосподарських земель до 2018 року. «Закон продовжує на один рік строк дії мораторію на продаж чи відчуження іншим способом земель сільськогосподарського призначення, що дозволить за цей час врегулювати на законодавчому рівні процедуру обігу земель», - йдеться у повідомленні.  Але разом з тим Порошенко через депутатів лобіює протилежне, пояснюючи, що, мовляв «відсутність права на вільну купівлю-продаж землі сільськогосподарського призначення  стримує інвестиції в аграрну сферу» . Тому, тишком-нишком, згідно з програмою дій Кабінету міністрів було запропоновано відкрити ринок землі в два етапи - з 2017 року почати торгівлю державними землями сільгосппризначення, а з 2019 року дозволити українцям торгувати землею сільгосппризначення. Отож  у 2018 році слід очікувати на трибуні ВР Олега Ляшка, який їстиме землю, запевняючи, що не голосуватиме за таке, а потім цього клоуна очевидно підкупить БПП, і він проголосує, як це вже було при голосуванні бюджету:

 
2. Газо-транспортна система.  («Стежте за моїми руками»):
 
- У 2012-2013 роках  Ротшильди скупили більшу частину суверенного боргу України. Згідно з даними Bloomberg, в якості скупника виступив американський інвестиційний фонд Franklin Templton, а посередником для залагоджування кредитних зобов'язань з МВФ - французька група Rothschild & Cie.
 
- У серпні 2014 Петро Порошенко призначив компанію Rothschild & Co в якості консультанта для продажу своїх активів, які він, як ми бачимо,  і не збирається продавати.  Він швидше продасть народне добро, аніж своє.  
 
- У квітні 2016 року Порошенко призначив Rothschild Trust  довіреною особою в сліпому траcті з управління його 85-відсотковою часткою в компанії Roshen.  
 
- 8 листопада цього року НАК «Нафтогаз» уклав угоду з італійською групою Ротшильдів Rothschild S.p.A.  про інвестиційно-банківські послуги на $3,7 млн., що передбачають на строк до кінця 2020 року послуги, пов’язані із забезпеченням відокремлення діяльності з транспортування природного газу (анбандлінг), включно із залученням кваліфікованого партнера до управління газотранспортною системою (ГТС) України.  Ще $525 000 відведено на підготовку і супроводження майбутньої угоди з кваліфікованим партнером про купівлю-продаж частки оператора ГТС.
 
- Крім цього, підприємство «Прикарпатзахідтранс», яке володіє 1433 км нафтопроводу на території України, було продано швейцарським підставним фірмам-«прокладкам», контроль над якими має кум Путіна Віктор Медведчук і славнозвісний Сергій Курченко.


 

3. Карпатський ліс.
В 2015 році Порошенко після трьохмісячної паузи після прийняття відповідного рішення ВР,  після того, як його деревообробники подали до суду, під тиском громадськості  підписав закон, що вводить мораторій на 10 років на експорт лісо- та пиломатеріалів в необробленому вигляді.  (В чому полягав тиск читайте ТУТ )
 
При цьому Порошенко надіявся, що з часом все затихне і він плюне на підписаний ним закон, після чого його підпис не коштуватиме навіть того папірця. на якому він зроблений.  Вже через рік у 2016 році  він пообіцяв скасувати мораторій на експорт лісу.
  
У 2017 році, замість того, щоб навести порядок з незаконною вирубкою Карпат не на словах, а на ділі, він підтвердив свій намір нищити Карпати шляхом відміни мораторію.
 
Рік тому Кабмін України лобіював скасування заборони експорту необробленої деревини (кругляка). Ця торгівля національним багатством не пройшла тільки завдяки спротиву суспільства.
 
Влітку цього року уряд знову взявся за українські ліси й задумав здати їх у концесію. Теж не пройшло через спротив суспільства.
 
Паралельно руйнівник країни пішов іншим шляхом.  Кабмін всупереч позиції фахівців, кулуарно схвалив Стратегію реформування лісового господарства до 2022 року.  Ця стратегія  передбачає ліквідацію всіх державних лісогосподарських підприємств і створення суб’єкта господарювання з корпоративними правами, фактично акціонерної компанії. Тобто викинули поняття «концесія», яке викликає категоричне несприйняття в суспільстві, і замінили його на «суб’єкт господарювання з корпоративними правами», що передбачає подальшу можливість приватизації державних лісів.
 
Тепер подивіться на це фото із супутника:

Це Карпати на кордоні України і Румунії.  На румунській частині ліс вирізаний під корінь. Усе це – результат концесії, в яку Румунія віддала свій ліс австрійській фірмі.  Керівник Закарпатської області Генадій Москаль застеріг, що таке може чекати і Україну.  
 
Тотальний продаж стратегічних підприємств і національного багатства України триватиме  до  того часу, доки країною будуть керувати бариги.

© Даяна [22.11.2017] | Переглядів: 7240

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/110

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook