пароль
пам’ятати
[uk] ru

Відповідно до вимог...


Відповідно до вимог...
Служба безпеки України
17 ноября в 21:57 •
«Службою безпеки України спільно з Національною поліцією, Державною міграційною та прикордонною службами України 17 листопада реалізовано спільні заходи з примусового повернення на батьківщину 8 громадян Грузії. Указане рішення прийняте СБУ на підставі відповідних матеріалів ДМС і НПУ, які свідчать, що діяльність іноземців суперечить інтересам забезпечення національної безпеки України. Всі дії співробітників правоохоронних органів здійснені у відповідності до вимог національного і міжнародного законодавства з метою запобігання скоєнню злочинів, передбачених кримінальним кодексом України.»

http://gordonua.com/news/politics/iz-ukrainy-deportirovali-vosem-grazhdan-gruzii-sbu-217871.html
 
Ай, молодці!  Профі! Усе «відповідно до вимог»! Усе, як книжка пише - для запобігання рикошету  від зубів підозрюваного, при влученні по ним берців,  рекомендується одягати йому мішок на голову.
Чесно кажучи, як прочитав новину про героїчне затримання, та депортацію грузинських злодіїв у законі, що маскувалися під українських ветеранів війни на Сході, то аж дихати легше стало! Нарешті, у  ворогів Петра Олексійовича, а відповідно – у ворогів  України, загорілася земля під ногами!
Ви реакцію Саакашвілі бачили?!  Обурюється, бідолашний, що «депортованих нігдє нєт! Ні в Украінє, ні в Грузії!». Що, буцімто, з України, по словам СБУ, їх депортували, а в Грузію вони так і не потрапили.
Наївний.  Хто ж їх впізнає після спецназівських «дій, згідно вимог»?!
Не там шукаєте, Міша. Їхня Грузія тепер в якомусь запльованому кандеї, якоїсь стрижавської  кічі. Кажете, вони офіцерами МВС були в Грузії? Це добре. Там де вони зараз - люблять офіцерів МВС.
Тепер, напевно, Мишко поступливішим буде. А то вже, їй Богу, задовбав своїми нападками на шановного Петра Олексійовича!
Але ж які молодці сбушники! Думаю, і серед  дружків Тимошенчихи також достатньо злодіїв в законі, яких давно пора «мордой в пол»!  Та й самій Юльці  не завадить мішок на її бублик, за усі ті  сльози, і соплі Петра Олексійовича, якими йому доводилось через неї давитися.   Бо хто ж його (читай - Україну) захистить,  як не служба безпеки України?!
© violonchelist [19.11.2017] | Переглядів: 1548

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.4/83

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати