пароль
пам’ятати
[uk] ru

Нотальжі за москалями.


Нотальжі за москалями.
Признаюсь щиро - маю такий грішок. От нема-нема, та й влізу у якийсь наглухо вбетонований у вату російський ресурс. Цікавість якась, чи ностальгійка за старими безтурботними часами під'їдає, але таки грішу, каюсь і грішу знову... А тут наш лінкодром ще й новинку приніс, що мене спровокувала на чергове гріхопадіння.
Признаюсь відразу, що з гігієнічних міркувань та з метою пошанування власної психіки я будь-де не соваюсь, а маю на такий випадок один досить цікавий ресурс. Не маю на меті його рекламувати, лиш попутно зауважу, що в сенсі взаємостосукнів та органіації, нашій лікаренці ще б рости та й рости, якщо їй таке планидою прописано.
В принципі переповідати новину я не збираюсь, хоч якою епічною вона не є, а просто скерую читачів на два діаметрально протилежних підсайти, де обговорюється одна і та ж новина та насолодитися шотамумоскалів.
Спершу вата ватна говорить, а відтак, ліберальна частина суспільства насолоджується і новиною і реакцією вати.
Ну й я за ними і вам рекомендую переглянути потоки свідомості.
PS. Якщо уже про д3, то там публікується один дуже цікавий громадянин, яий давно і потужно тролить усю правову систему Росії. Про щось подібне в Україні мені чути не доводилось (підказки приймаються), а шкода.
Усім приємного читання. Коментарі вітаються.
© Євген Новосад [14.11.2017] | Переглядів: 990

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.9/70

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook