для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Где деньги, Зин? (с)


Где деньги, Зин? (с)
Панове, я щось не розумію ЯК можна так керувати економікою... Тимошенко запозичує 220 млрд. гривень зовнішнього боргу, 17 млрд. гривень - неповернено ПДВ, тобто гроші забрано з економіки і туди не повернуто, наперед зібрані податки - 12 млрд. грн, 6 млрд гривень просто незаконно відібрано з місцевих бюджетів. Маємо зовнішні запозичення - 220 млрд. гривень, 35 млрд. гривень - виведення коштів із внутрішньої економіки, в т.ч. не просто виведення, а й не законний відбір (ПДВ і кошти місцевих бюджетів).  
 
КУДИ ПІШЛИ ЦІ КОШТИ?
 
На розвиток економіки? На інвестиції? На якийсь надпрорив?
 
Звісно Ви запитаєте - а ти хіба економіст? Якщо ти така розумна, чому ти не керуєш економікою?
 
Питання слушне. Відповідаю - я не економіст, тому як і будь-який громадянин України приймаю участь в управлінні Державою через своїх представників. І волію обирати в якості цих представників ГІДНИХ І ПРОФЕСІЙНИХ ДЕРЖАВНИХ ДІЯЧІВ.
 

 
Ви скажете - так криза!
 
Знову згодна. Але давайте озирнемося назад. Невже буремні 90-ті були краще? Невже тоді уряду було легше, ніж зараз, коли зараз криза прийшла після десь 7-8 нормальних років, з них десь 5-6 успішних років? Але, вибачте, 2000 рік, який був після розвалу економіки, після повного беладу був не легше!!!
 
І в цьому самому 2000 році уряд, уряд Віктора Ющенка зміг виконати БЕЗДЕФІЦИТНИЙ БЮДЖЕТ, НЕ ЗАПОЗИЧИВ ЖОДНОЇ КОПІЙКИ ЗЗОВНІ, А НАВПАКИ - ПОЧАВ ВІДДАВАТИ ЗОВНІШНІЙ БОРГ, ПОЧАВ ВИПЛАТУ СОЦІАЛЬНИХ ВИПЛАТ (це зараз виплата пенсії - не подвиг уряду, а його робота, а тоді потрібен був ривок, і Ющенко його зробив!). І ні до нього ні після, в нас не було бездифіцитного бюджету.  
 
Так значить можемо, якщо хочемо і вміємо? Отже, не обставини впливають на роботу Прем"єра, а його професіогалізм, кваліфікація і бажання працювати?  
 
Roshenka [15.01.2010] | Переглядів: 2539

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.5/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook