пароль
пам’ятати
[uk] ru

Собаки бешенные


Собаки бешенные
Когда летом прошлого года из оффшорной компании «Mossack Fonseca» впервые «потекло», и огласку получили документы о «Панамагейте», в которых кроме иных сильных мира сего «всплыл» и наш с позволения сказать «гарант», уже следовало ожидать, что это только первая «ласточка».
 
Тогда Порошенко яростно выступил в свою защиту, сообщив, что … «Компания не имея банковского счета, не использовалась и не могла использоваться ни для снижения налогообложения, ни для любых других вещей, а только с одной целью – передача активов президента Порошенко в слепой траст в доверительную собственность, чтобы отделить власть от бизнеса. О чем я и обещал».
 
И вот на смену «Панама пейперс», в ноябре этого года всплывают  теперь уже «Paradise Papers», в которых вновь фигурирует оффшор «гаранта»  открытый на Британских Виргинских островах, якобы с целью минимизации уплаты налогов его фирмы Roshen.
 
Но  жизнь была бы неимоверно скучна и неинтересна, если бы в парламенте у  «гаранта» не было своего представителя – Ирины Луценко, которая согласно диплома Львовского политехнического института за 1988 год получив специальность «Прикладная математика», а в 1996 году окончив специальный факультет Украинской государственной академии водного хозяйства, получила еще и специальность «Учёт и аудит», и может «приложить» такое, что сразу понимаешь, дураки в окружении «гаранта», способны сделать жизнь уж куда веселее.
 
Поскольку Ирина может запросто выдать на гора – «… для того, чтобы совершить сделку по продаже корпорации Roshen, о которой говорил президент, не раз обещал и сделал для этого соответствующие меры, необходимо было создать международную холдинговую структуру. Эта холдинговая структура была настроена на то, чтобы избежать двойного налогообложения с целью того, чтобы все налоги в полной мере были уплачены именно в Украине, а не за рубежом. Создание этой международной холдинговой структуры было обязанностью, потому что по-другому, в соответствии с Гаагской конвенцией 1985 года, нельзя было передать в доверительное управление Rothschild - такие международные условия, такая международная конвенция».
 
Не, ну слезы наворачиваются, один рвет рубаху на пузе шо счетов нет и оффшор только для передачи у «слепой траст» активов, а эта дура, верещит, шо оффшор в «райских» островах шоб Roshen не только продать, да еще и налоги именно в Украину заплатить, а шо вы думали, по другому ж никак, тока через оффшор … ну, правда не имея в нём расчетного счета.
 
И весь этот словесный бред и выверты «гаранта» и говорящей хабалки евойного генегального пгокугога, вполне мог бы вызывать смех, если бы кондитер собственноручно не подписал – Закон України «Про запобігання корупції» № 1700-VII 14.10.2014 года, в котором пошагово расписано всё, что необходимо сделать «гаранту» …
«Ст. 3 Суб’єкти, на яких поширюється дія цього Закону
1. Суб’єктами, на яких поширюються дія цього Закону, є:
1) особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування:
а) Президент України, Голова Верховної Ради України, його Перший заступник та заступник, Прем’єр-міністр України, …»
При наявности у него «барахлишка» …
Стаття 36. Запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю в особи підприємств чи корпоративних прав
1. Особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані протягом 30 днів після призначення (обрання) на посаду передати в управління іншій особі належні їм підприємства та корпоративні права у порядку, встановленому законом.
 
У такому випадку особам, зазначеним у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, забороняється передавати в управління належні їм підприємства та корпоративні права на користь членів своєї сім’ї.
2. Передача особами, зазначеними у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, належних їм підприємств, які за способом утворення (заснування) та формування статутного капіталу є унітарним, здійснюється шляхом укладення договору управління майном із суб’єктом підприємницької діяльності.
3. Передача особами, зазначеними у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, належних їм корпоративних прав здійснюється в один із таких способів:
1) укладення договору управління майном із суб’єктом підприємницької діяльності (крім договору управління цінними паперами та іншими фінансовими інструментами);
2) укладення договору про управління цінними паперами, іншими фінансовими інструментами і грошовими коштами, призначеними для інвестування в цінні папери та інші фінансові інструменти, з торговцем цінними паперами, який має ліцензію Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на провадження діяльності з управління цінними паперами;
3) укладення договору про створення венчурного пайового інвестиційного фонду для управління переданими корпоративними правами з компанією з управління активами, яка має ліцензію Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на провадження діяльності з управління активами.
5. Особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, призначені (обрані) на посаду, в одноденний термін після передачі в управління належних їм підприємств та корпоративних прав зобов’язані письмово повідомити про це Національне агентство із наданням нотаріально засвідченої копії укладеного договору.

Господа «можновладцы» ну не может быть «слепого доверия» к таким засранцам как вы, особенно в стране которая хочет стать правовой и демократичной.
© Блик [10.11.2017] | Переглядів: 1434

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/70

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати