для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Я, людина? Можливо. Тоді хто ти - людина?


Я, людина? Можливо. Тоді хто ти - людина?
     Чесно кажучи, надоїло обговорювати політику, тим більше, все що нині діється, це буря в склянці води, яка узгоджується з другим законом термодинаміки: у всякій закритій системі ентропія зростає, досягаючи максимуму при встановленні рівноваги. Другими словами, як що в посудину з холодною водою кинути шмат розжареної залізяки, то через якийсь час їхня температура зрівняється і система прийде до рівноваги. Не можливо кинути залізяку в теплу воду і чекати, що залізяка розжариться, а вода замерзне. Теж саме і нинішній майдан. Це посудина з водою, в якій мають остудитись проти владні настрої населення. Далі наступить термодинамічна рівновага і буде «тішь да гладь, да божья благодать» і Петя спокійно буде доцарьовувати свій термін.
     Та поки що залишу Петю і Мішу в спокої. Я місяців три тому писав про наш Всесвіт, та хто, власне, ми є. Це було ось тут: https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/30958/user_id/8925.phtml Кому цікаво, може переглянути. Тож для тих, хто вміє думати в більших масштабах ніж «пожрать, поспать і сходіть по нуждє», продовжу.
     Почну з того, що Всесвіт живе за певними законами. Вони не змінні, на відміну від тих що приймає зРада, універсальні, створені раз і на завжди. По цих законах у всесвіті все відбувається, чи то народження життя і смерть галактики, чи то народження життя і смерть людини або іншого створіння, живого чи неживого. Ці закони прості і зрозумілі. Приведу деякі з них.
1. Який світ знизу, такий і зверху. Що це означає? А те, що в світі все подібне, від мікроскопічного і до безмежного. Наприклад, будова атома, нагадує сонячну систему. Нейрон людського мозку нагадує частинку Всесвіту. Весь наш Мегавсесвіт нагадує одну гранулку з ягоди малини. Також світ фрактальний. Більший елемент складається з подібних йому менших.
2. Світ гармонічний від малого до великого. По іншому, все в світі намагається відповідати певним пропорціям. Людина також відкрила цей закон. Це закон золотого перерізу. Все, що наближається до золотої пропорції, здається красивим та гармонійним. Такий собі Фібоначчі, математично вирахував золотий переріз і описав його гармонійним цифровим рядом, який і назвали в його честь, РЯД ФІБОНАЧЧІ.
3. Світ, в цілому, завжди знаходиться в дуалістичній рівновазі. Це значить, як що є темрява, то є і світло, як що є зло, то є і добро, як що є гравітація, то є і анти гравітація, як що є матерія, то є і анти матерія. Ну і так далі.
4. Світ розумний як в великому, так і в малому. Це значить, що розумом володіють як елементарна частинка, так і весь Мегавсесвіт. В тому числі певним розумом володіє і людина.
5. Світ матричний. Це означає, що все що є в світі, побудовано за певним енергетичним «кресленням» - матриці. В тому числі і ми з вами.  
     Думаю цього досить, щоб переконатись, що світ влаштований не випадково, розумно і має розум. Яке ж місце людини в цьому світі? Ну, тут скільки людей, скільки й думок. Одні рахують, що їхнє призначення «пжити по новому» за рахунок інших. Другі – в вилизуванні сідалища перших, щоб насолодитись крихтами з їхнього стола. Треті – все життя намагаються до чогось дорости в своїй кар’єрі і багато заробляти. Четверті, розчарувавшись у всьому, шукають сенс життя в горілці чи наркотиках. Ну і так далі. А для чого насправді людина живе в цьому світі. А все дуже просто. Всесвіту, для того щоб розвиватись, потрібно пізнавати самого себе. Людина і є одним із багаточисленних інструментів, при допомозі яких Всесвіт і пізнає сам себе. А, оскільки, людина є частинкою Всесвіту, то її призначення пізнати себе і Всесвіт.
     Ну пізнавати самого себе, це нехай кожний робить особисто, а я хочу поділитись тим, як бачу всесвіт сам. До-речі, є певна кількість людей, які уявляють світ приблизно як і я. Тому не буду винаходити велосипед, а скористаюсь тією інформацією що вже є на теренах інтернету. Інтерпретація, можливо, буде трохи іншою.
     От же, все суще складається з мегавсесвітів. Уявіть ягоду малини, адже, що знизу, те й зверху. Кожна окрема ягідка і буде Мегавсесвітом. І таких мегавсесвітів безліч. Що вони собою складають, чесно кажучи, не уявляю. Та повернемось до нашого окремого Мегавсесвіту. Це, власне кажучи, кулька ефіру, в якій, як плодова кісточка, розвивається мегагалактика. Воно має стільникову структуру, яка утворена метагалактиками. В одному із таких рядів знаходиться і наш Всесвіт і ми з вами.
     Як би ми могли спостерігати мегавсесвіти десь дуже здалеку, то ми б бачили щось на кшталт ягід  малини.

    В кожній маленькій ягідці, за рахунок флуктуацій в ефірі, розвивається Мегавсесвіт. Він матричний, тобто збудований за певною енергетичною матрицею і має стільникову структуру. Десь віддалено це можна уявити з малюнку.

    Річ у тому, що простір має одинадцять вимірів, а екран монітора має тільки два. Та й наша уява прекрасно справляється з трьома вимірами. Уявити чотири виміри дуже тяжко, а п’ять, шість і більше, практично неможливо. Кожен стільник має шестипроменевий елемент, кожен промінь якого складається з дванадцяти всесвітів, які сформовані різною кількістю форм матерії.


     Наш всесвіт сформований сімома формами матерій. Шість форм матерії наука знає. Це шість кварків. Сьому форму, наскільки я знаю, ще шукають. Це невловимий бозон Хіггса, або, як його називають, частинка Бога. На малюнку стрілочкою показано де знаходиться наш Всесвіт.

     В центральній зоні (на мал. позначено 1) як раз і є точка великого вибуху. Це те місце, з якого формується стільник променів галактик.

     Ну а далі ми з астрономії знаємо, що Всесвіт складається з супероб’єднань галактик, які складаються з менших об’єднань галактик, в які входить і наша галактика – Молочний шлях.


     В галактиці знаходиться наше Сонце з Землею та іншими планетами. Ну і ми на цій Землі.

     Тепер уявіть собі розмір людини і розмір мегавсесвіту. Отож бо. А з іншого боку, нейрон нагадує супескупчення галактик і дуже складний.

     Тож людина є мегавсесвітом, тільки в іншому масштабі. І в людини, як і у всесвіту, такі ж безмежні можливості. І щоб користуватись цими можливостями, їх спочатку потрібно зрозуміти.
     Як що буде час та сили, то розповім докладніше, що з себе представляє людина, що таке свідомість, які потенціальні можливості заложено в людину, чому ми виживаємо, а не живемо, чому в нас такий державний устрій і багато чого іншого. Бувайте здорові.  
© TVOREC [23.10.2017] | Переглядів: 1670

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.4/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook