для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПРО ВСЕ ПОТРОХИ


ПРО ВСЕ ПОТРОХИ
     Навіть не збирався ні про що писати. Та випала вільна хвилина, переглянув наш ДД та «годскіє новостя» і вирішив поділитися думками з відвідувачами ДД. Сидіти тут днями й ночами немає часу, але якусь хвилинку відволіктись від справ – можна.
     В серпні, наприклад, зовсім не відвідував ДД, бо був в поїздці по Тибету. Трохи підлікував свій інсульт, поспілкувався з мудрими людьми, придбав деякої життєвої мудрості. По приїзду, займався організацією благодійного фонду «ПРАВОВА ДЕРЖАВА». Кому цікаво, може поглянути отут: http://ccs.org.ua/. Правда сайт сирий і не наворочений, то вибачайте. Робив сам як зумів. Нині також море турбот, і витрачати час на спілкування з тузіками, це – злочин.
     Та написати це ІМХО спонукали дві причини. Перша, це медична реформа, і друга, це картинка Діми Філатова, або нині executioner.  Ось ця картинка:
 

 
     Що до медичної реформи хочу сказати наступне. Реформа «дуже прекрасна». Вирішує зразу декілька проблем. Через рік різко скоротиться кількість хворих. Вони просто вимруть. Враховуючи те, що це люди похилого віку, з яких левова доля – пенсіонери, то кількість пенсіонерів різко скоротиться. А тому, не збільшуючи пенсійного бюджету, решті дідусів та бабусь, які умудрились вижити, можна вагомо збільшити пенсію. Ще одна категорія хворих, це всілякі там інваліди дитинства, виробництва, АТО і так далі. Їх кількість теж суттєво зменшиться. Тому решті виживших можна зробити набагато якісніші та вагоміші пільги. Ну і нарешті всілякі там алкоголіки, злісні курці, наркомани та сексуальні меншини. Через якийсь рік країна позбудеться і цього «непотребу». Ми, нарешті, станемо країною, яка забудеться, що таке СНІД, алкоголізм, наркоманія та убогість. Буде нормальне, здорове суспільство. Слава Петру та його законотворцям, мать би їх Бог любив.
     Тепер повернемось до картинки Діми. Хоч він і оформив її у вигляді картинки, та підписав що це «свод правил юлєбота», але насправді, це перша сторінка його методички. Це досконала інструкція спілкування москальському тролю. Вона ось є, наприклад тут: http://pavlozayets.blogspot.com/2014/06/blog-post_22.html
     Тож, як що уважно проаналізувати методу спілкування деяких «завсігдатаїв» ДД, то відразу буде видно, що це ніякі не патріоти, і навіть не підтанцьовка Петі, а жирні москальські тролі. А що таке троль? Це людина без почуття патріотизму, без життєвих принципів, без совісті і національності, в кінці кінців, «без Родіни і флага». Це просто особина людської подоби, яка за срібняк служить любому хазяїну. Чим більше кучок відкладе, тим більше срібняків відсиплють. А кількість кучок троля залежить від адекватних, які намагаються з ним вести предметний діалог. Тільки це марна справа – кормити ворожого троля. Тож, бажаю всім адекватним відвідувачам ДД міцного здоров’я, щоб не зіткнутись з реформою, та набратись терпіння і не кормити тролів. Може швидше повиздихають. Будьте здорові.
© TVOREC [20.10.2017] | Переглядів: 2315

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.8/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook