для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Прихильники Арсенія, Гриценка, Костенка і Тягнебока!


Прихильники Арсенія, Гриценка, Костенка і Тягнебока!
Просто прошу задуматися - голосувати в першому турі за кого лежить душа (серце, розум), а в другому обирати із двох зол менше - не вихід!
Подумайте - при песимістичномі, і на жаль, ймовірному розкладі - ми можемо обирати в другому турі між Януковичем і Тимошенко...
Я знаю, що цінності Вас, прихильників Костенка, Гриценка і Арсенія мені близькі. І навіть Тягнибока, до якого в мене маса претензій за те, що він ставить у вершину кута національність, і все ж ми можемо знайти точку дотику!
Хай нашим політикам знову не вдалося знайти спільну мову... Але ж ми не стадо, якому наказує, хай навіть палко підтримуємий лідер! Незалежно від них, ми можемо зробити СВІЙ вибір.
 
Прошу Вас, людей, які відстоюють патріотичні і демократичні цінності, подивіться хто з трьох - Ющенко, Янукович, Тимошенко, Вам ближчий? Не ідеальний, але допустимо прийнятний... Якщо Ви бачите, що хоча б трохи, хоча б на "3" за п"ятибальною шкалою, Ви згодні на Ющенка - віддайте йому голоса ВЖЕ В ПЕРШОМУ ТУРІ! І тоді він буде мати шанс в другому турі перемогти Януковича. Якщо зараз Ви проголосуєте за іншого кандидата, який, можливо на жаль, точно не пройде - Ви можете вивести в другий тур пару Янукович - Тимошенко. Не знаю - вирішуйте самі чи хоч один з них близький до Ваших цінностей? Янукович можливо не розвалить економіку (тим паче в Президента для цього важелів мало), але все що стосується Держави, все до чого нас хоч трохи наблизив Ющенко буде втрачено! Тимошенко (тим більше в неї буле всій ручний Кабмін, Уряд НЕ складає повноваження перед новообраним Президентом) розвалить економіку вщент - ми це зараз бачимо. Що на становлення Держави їй плювати - це теж видно. В кращому разі, вона просто "заб"є" на це, в гіршому - розвалить...
Прошу Вас, якщо Ви вважаєте, що я права щодо таких наслідків в разі перемоги Януковича чи Тимошенко - не допустіть цю пару в другому турі.
Конкуренцію їм може створити Ющенко. І зараз в нього є такий шанс, але він висить на волосині - КОЖЕН ГОЛОС ВАЖЛИВИЙ!
Я розумію Вас - підтримайте своїй фаворитів на ПАРЛАМЕНТСЬКИХ виборах - і хай вони перемагають! Хай хтось із них формує парламентську більшість і стане Прем"єром!
А зараз - дайте їм такого Президента, з яким Ваш фаворит-Прем"єр (той який буде після парламентських виборів) зможе працювати. Дайте Президента, який хоча б не загубить те, що нам по крупинках вдалося зробити!
ВІДДАЙТЕ ГОЛОСИ ЮЩЕНКУ ВЖЕ В ПЕРШОМУ ТУРІ! І ми будемо мати, в крайньому разі прийнятного для Вас Президента і Вам не доведеться вибирати між Януковичем і Тимошенко...
Roshenka [14.01.2010] | Переглядів: 2500
Мітки: #Ющенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 21.6/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook