для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Німа сцена на кордоні


Німа сцена на кордоні
Вірю! Вірю! Вірю!
Це за Станіславським «у Гоголя черти пляшут! Верю…»
Ще  й як танцюють лезгінку з гопаком! Чорти на арені українського політичного цирку. Вибачаюсь, але до театральної сцени блазні української політики не доросли.
У ХІХ столітті Микола Васильович писав «к нам едет ревізор!» і дійові особи постали на сторінках комедії у всьому своєму ідіотизмі.
Але ж зараз вік ХХІ! І п’єса починається трохи інакше:
«Скоро їду!
1,09,2017                   Ревізор.
 
Я вже їду
9,09,2017                   Ревізор.»
І комедія постала перед всим світом фарсом…
Добчинський закладає Бобчинського!
Бобчинський продає Добчинського!
Попєчитєлька богоугодних закладів і божевільних послідовників мчить до нього з усією свитою ламаючи підбори. (Цікаво, що вона йому розказувала? Рецепт приготування краватки? Чи х@уйловські гуморестки переповідала, з яких так весело реготала?).
А скільки Люлюкових, Растаковських і Коробкіних капці ревізору вилизувать кинулись, на руки підіймають «цар ти наш і бог! Поверни нас до корита!». Ціла свита лакеїв перед ревізором постала, в рота заглядають.
Поза ревізором ціла армія душ Тряпічкіних крокує, кожне його слово ловить. От тільки не розібрати в цьому балагані Душі то, чи Ганчірки?
Але наш час вирізняється тим, що не лише кляузники і просітєлі до ревізора мчать. Є ще каста володарів. Держиморди їхні теж туди мчать. Пущать нє вєлєно!
Поліцмейстер керує: не стрілять! Не пускать! Замінувать! Бе-бе-бе!
Почтмейстер кур’єрські зупиняє!
Градоначальник кричить «Ми тут законна влада!» і вся свита його біжить по всім усюдам передавать «Градоначальник наш – наша законна влада і кращої нам вже не нада!». Побігли політологи з депутатами по каналам «ай-ай-ай! Він кордона перейшов і на нього в нас закон!».
Ваше шоколадне вєлічество з усією вашою свитою і сворою, хтів би вам нагадати що
- ЗАКОННА влада – там де верховенство закону, а не там де в людей на вулицях розстрілюють і підривають; там де злочинці сидять за гратами, а не в Монако; там де вбивць карають, а не відпускають, там де закон рівний для всіх, а не лиш для незгодних.
- Законна ВЛАДА – тут народ України. Конституція України, стаття 5, а ви лиш поганенькі наймані працівнки з надто завищенною самооцінкою і платнею.
Градоначальники і решта «конституційної більшості» трьома роками свох «рішучіх реформ» ви довели Україну до межі, коли об Конституцію України будь який медійний персонаж може обтерти ноги. Для верховенства закону потрібні судді, а не ваша армія Тяпкіних-Ляпкіних. Після цих подій хтось буде нас поважати? Мені особисто соромно перед усім світом за Україну! А вам?
Смішно дивитись, як провладні сили називають Саакашвілі клоуном. В нашому політичному цирку він конферансьє. Вийшов на арену і наші блазні, сумні і кумедні у костюмчиках поросят смикають його за поли фраку «дозволь мені до корита!». Гидко, один провокатор пошив у дурні всю машину державного управління. Порошенко з усією своєю адміністрацією, Аваков, кого ви хотіли обдурити своїми ручними роздачами громадянства? Вибірковим правосуддям? Тяпкіними-ляпкіними в судах? Саакашвілі зміг розкусити і зламати кримінально-совкову систему Шиварнадзе, невже ви вважаєте ваша система януковича хитріша? А те що ви очолюєте систему януковича - ось один досить показовий факт: на кордоні зустрілись тітушки з різних боків, півроку тому у Дніпрі гастролювали тітушки; тобто за три роки це гидке явище українського суспільства не зникло, а якщо зорі світять то комусь вони будуть в нагоді і чим бридкіше явище існує – тим високопоставленіший чиновник його курує, не нижче рівня заступника міністра чи народного депутата.
Сумно дивитись як деякі співвітчизники бачать у Міхо месію «врятуй нас!». Доки самі себе не врятуєте від гречкосіїв, від солодких обіцянок, долара павосім про месію і не мрійте.
© Dmitro Maximik [12.09.2017] | Переглядів: 5702

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.6/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook