пароль
пам’ятати
[uk] ru

Україна-не держава… частина 2-а.


Україна-не держава… частина 2-а.
     До мене звернувся сусід – не може відкрити субсидію на квартирну плату. Але ж він нею користувався з травня 2015 року. А зараз щось пішло не так. Виявляється, рік тому, влітку 2016 року, його двоє внуків виписалися з його квартири. І як повинна була відреагувати служба субсидій на скорочення сум'ї? Вірно, вона повинна була змінити плату. В сторону зменшення, бо кількість сім'ї стала меньша. А що виявилось? Виявилось, що сусідові взагалі скоротили субсидію з жовтня 2016 року. А сусід – ветеран праці, інвалід 2-ї групи, його дружина – ветеран праці, інвалід 3-ї групи, у них пенсія – по 1500 нещасних гривень, а зимова квартплата – більше 2000 гривень. І коли сусідові фірма субсидій повідомила про цю подію? Ви не повірите, а в червні 2017 року, через 8 місяців. А чому в жовтні минулого року не визвала ця фірма інваліда, щоб вирішити це питання негайно? Виявляється, як йому пояснили у фірмі субсидій, таку вказівку вони отримали для того, щоб знищити субсидії для всіх, для кого можна її знищити. А що, у нас не вистачає грошей, щоб за нещасних платників платити різним фірмам, різним Пінчукам та Ахметовим? Вистачає, їх підвищили уже до 50 млрд грн. А куди йдуть ці гроші? Вам не треба пояснювати, їх по-чорному крадуть мільярдами, і їх керівники хочуть вкрасти уже всі 50 мільярдів.
     Ось він, нещасний випадок, який вийшов на сусіда. І сусід розпочав новий похід за субсидіями. Зібрав документи, на себе з дружиною та на своїх двох дочок, вистояв кілька годин, його документи прийняли та пообіцяли результат через два тижні. Через два тижні інвалід війни з радістю прибув на фонд субсидій. Результата не виявилось. Знов вистояв кілька годин, там сказали, що якісь документи трішки не співпадають, хай прийдуть дочки. А дочки прописані обидві на квартирі, але одна з них тут живе, а друга живе навіть не в цьому місті, а в іншій області. Тому прийшла одна, все чітко пояснила, пообіцяли субсидію через два тижні. І знов сусід пішов за результатами. Їх знов не виявилось, бо працівник пояснила, що дочкам треба принести інші документи. «Але ж, - обурився сусід, - подивіться ось на цю стару субсидію, там усі документи збиралися без нас, нам так пояснили, щоб нам, інвалідам, було легше». «Да, - згодились з ним, - але поступили нові вказівки». «Які» - поцікавився сусід? «Треба піти поверхом нижче, в пенсійний фонд, та взяти довідки про те, що ваші дочки пенсію не отримують». «І собі теж?». «Ні, ваші довідки ми отримуємо автоматично». «Але ж автоматично можна отримати і довідки дочок, вони ж до пенсії жодного відношення не мають». «Ні, - відповіла працівник, - нам затвердили цей наказ». Сусід зовсім не зрозумів, що це за наказ. Визвав дочку, і вони зайняли чергу в пенсійному фонді. Дочекалися пів-дня. Довідку виписали лише одній дочці, а без присутності іншої дочки навіть говорити про довідку не захотіли. «Чому» - здивувався сусід? «Така в нас команда» - пояснили в пенсійному фонді. Але як визвати здалеку дочку, тим більше, що вона хворіє? Уже цілий рік сусід просить її, щоб вона приїхала і виписалась з його квартири. Але вона не може. А тут ще й його дочкам мінімальну зарплату підвищили – до 6400 гривень на кожну. Вони взагалі жодної мінімалки не отримували, а тут зразу в сумі 12800 гривень у місяць. А ця їхня мінімалка у 8,5 разів більша, ніж його максимальна пенсія! Ось які молодці, керівники субсидій, знищують інвалідів по вищому своєму задумі – щоб вкрасти їхні субсидії. А на субсидії зараз – половина населення.
     І сусід зрозумів, що з субсидією його знов обманули. І він зненавидів нашу бандитську владу, і звернувся за допомогою до мене. А в мене єдина пропозиція – використати усі сили, щоб розпочати активну боротьбу з нашою владою: почати розстріли з Вальцмана-Порошенка та Гройсмана, а потім розпочати усі операції з його бандитами. Довести до того, щоб керівники пенсійних та субсидійних фондів віддали все награбоване, і почали жити в квартирах нашими сусідами. Але чи зможемо ми цього добитися? Доки президентами в нас йдуть лише бандити, цього не станеться, бо прийдеться відкривати громадянську війну, а Вальцман за допомогою звернеться до Путіна, і почнеться справжня війна. А з Путіним він з путінською розробкою тримає Мінський договір уже три роки. І в будь-який момент він цей Мінський договір задумає виконувати, бо пообіцяв це Путіну ще на початку вересня 2014 року. То хто для нас небезпечніший – Путін чи Вальцман-Порошенко? Відповідаю автоматично і авторитенто: «Найнебезпечніший для нас – наш президент. А це Вальцман».
© Михаил Григорук [08.09.2017] | Переглядів: 677

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати