для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Шукайте Божі знаки – 2


Шукайте Божі знаки – 2
Мирослав Маринович, виступаючи перед присутніми, підняв досить незвичну для пересічного українця тему – тему Божих знаків у житті кожного окремо та всієї української нації. Він зокрема сказав, що вміння розпізнавати Божі знаки має допомогти кожному із нас прийняти правильне рішення як в масштабі особистого так і суспільного життя. Пан Мирослав навів кілька прикладів таких знаків у власному житті і в житті української нації, і показав, яким чином це змінило його життя та могло змінити життя нашого народу. Приклади, мушу Вам сказати, дуже знакові та одночасно з великим філософським змістом, зрозумілі будь-кому, навіть не вельми обізнаній у філософії людині. На завершення свого виступу Мирослав Маринович ще раз закликав усіх шукати Божі знаки та дослухатись до них.
Саме ця частина виступу і стала для мене найбільш знаковою. І ви не повірите: для того, щоб віднайти бодай один знак, мені довелось чекати не так вже й довго. Вже наступного дня мені було значно простіше прийняти рішення у одному дуже делікатному питанні – допомогли Божі знаки, про які говорив наш знаменитий краянин. Виявилось: їх у нашому житті чимало. Треба лише мати бажання їх побачити та до них дослухатись.
Й уже вже наступної ночі мій сон було перервано такою думкою: але ж Бог дав нам уже один знак, який стосується найближчих виборів. Бо як інакше, як не Божим знаком, можна вважати тринадцятий номер Юлії Тимошенко у бюлетені для голосування на виборах Президента України 17 січня 2010 року?!
Тут в мій бік можуть посипатись звинувачення у богохульстві та поклонінні поганським богам та прикметам. Можуть мені і нагадати, що в Японії та деяких інших країнах на різних континентах число 13 – щасливе. Та від таких закидів, я відіб’юсь елементарно: Бог ж дає знаки нам, українцям, то чому він має це говорити мовою, якої ми не розуміємо? Це ж природно – говорити з людиною її рідною мовою, доносити до неї суть своїх побажань (читай знаків) думками та категоріями, які їй близькі та зрозумілі.
Так, що тринадцятий номер Леді Ю – це точно знак Божий. А вже українець-виборець сам має вирішити, як його сприймати…
А стосовно переможця знак був? Не знаю, я не розгледів – лише хіба, що день проведення виборів: погляньте, хто під таким номером у списку кандидатів…
P.S. Будь-які співпадіння у моїх роздумах абсолютно випадкові…
© azbenek [14.01.2010] | Переглядів: 2502
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.3/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook