для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Петиція Порошенку: публічно засудіть графіті з пропагандою війни!


 Петиція Порошенку: публічно засудіть графіті з пропагандою війни!
Неприйнятним і незаконним є віднесення до числа історичних пам'яток вуличного графіті з портретом класика української літератури Івана Франка, спотвореним для більшої схожості на політика-популіста Дмитра Корчинського, у касці з написом "я екстреміст" і підписом "наше все життя війна".
 
Пропаганда війни є злочином, передбаченим статтею 436 Кримінального кодексу України.
 
Пропаганда війни посягає на права людини та міжнародне право, чого Президент України не може допустити як гарант прав людини і представник України на міжнародній арені.
 
Заяви Міністра культури України Євгена Нищука, голови Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича та Генерального прокурора України Юрія Луценка про те, ніби це графіті є історичною пам'яткою, є відвертою фальсифікацією багатовікової миролюбної культури Українського народу.
 
Жодному пропагандисту агресивної війни не під силу викреслити з творчості нашого пацифіста Івана Франка прекрасні слова: "Лазурем небо чистеє пишається, коли війна нелюдяна кривава на мир переміняється".
 
Прохання до Президента України публічно засудити графіті з пропагандою війни і прослідкувати за тим, щоб за державні кошти агресивна мілітаристська мазанина не відновлювалася та не музеєфікувалася.
 
Підписуйте петицію за цим лінком
© Юрій Шеляженко [06.09.2017] | Переглядів: 1365

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook