для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Священна війна проти Росії" як пастка системи


Росія буде "навчатися" війні у Білорусі.
 
Це просто дуже вигідна тема - фурор, Росія нападає на світ та прагне всіх поставити на коліна, - слід захищатися та всім іти служити Америці аби вртяуватися від імперської Росії!..
 
Насправді світ вже давно зрзоумів, що Росія просто захищається  у цій війні, котру ведуть проти неї американці та різноманітні спецслужби, котрі в першу чергу прагнуть дискредитувати саму Росію аби всі бачили чітко  ворога: ворог це Росія, котра вбиває світ, а добрий дєдушка Сем нас захищає від цього нахабного ворога, котрий прагне всіх обікрасти  та вбивати людей по вьсому світу....
 
Це дуже вигідна тема для самого Заходу.
 
Після "арабської весни" та  "окупай  Уол-стріт"  американці дуже хвилювалися що революція через соціалаьні мережі  доберться і до них, - і  саме тому  виступали  активними заисниками "поневолених народів  світу від тиранів та злодіїв".
 
І надто після Революції Гідності американці вже зрозуміли що людство прокинулося і що вслід  за знищенням корумпованих тиранічних режимів черга дійде і до самої Америки, котра робить красиву усмішку для світу в той час як планує коурмопувати всі іеліти земної кулі  аби завербувати правителів у тенета влади ілюзії свободи, котра має дати людині наркотик щастя аби всі люди не ставали шукати своєї істини, а просто "зрозуміли", що їх і так спасають і що слід просто чекати "манни небсної, бо ці політики наші слуги"...
 
І ось уже Захід став на межу революції, коли американці зрзоуміли що  не можна надіятися на владу, бо вона  як завше обмане, - і що  слід  воювати проти своїх воргів, "нащадків Вашингтона та Франкліна",  котрі  прагнуть  їх  знищити.  
 
І цей ворог не Росія, а саме еліта Америки, котра служить олігархам, котрі сховалися у тінь під вивісками "національних копорацій, котрі годують американський народ і котрі належать американським виборцям", а насправді  -   аферистам, котрі керують світом та використовують Америку  як щипці для виривання серця із тіла людства.
 
І саме тому зараз сама американська еліта, котра вже давно продалася  за гроші володарям долара стала внушати стах у людину аби люди не стали вивчати світ,  - та всі  наперекір пропагандистам стали  бачити що Америка   це просто велика  таємнича імперія,  котра всюди приносить корупцію та "владу народу" аби люди заспокоїлися та не стали боротися за себе думаючи що їх "і так спасуть ці месії, котрі прийшли до влади аби творити добро".
 
І семе зараз всі люди стали відчувати всю тривожність  ситуації, коли американці вбивають людей світу своєю зброєю, економікою, котра змушує ставати "аморальним аби вижити".
 
і що зараз всі люди мають стати живленням для Америки аб мамреиканці могли якісно вчити людство мудрості".
 
В той час як американці просто стали вичавлювати із людей всю енергію аби змусити людей стати рабами свого ж власного світу ілюзії, котрий має внушити душі через систему тотальної пропаганди, що американці просто "наші друзі,  котрі рятують нас, бо вони добро і вони прагнуть врятувати світ від Росії".
 
... І ця тиранія грошей, котрі Америка впитує в себе неначе поротяг це просто змова банкірів та  їхніх маріонеток політиків аби керувати життями простих людей, змушуючи людину ставати аморальою та егоїстичною.
 
Отож спражвжня  вйна йде не проти Росії, котра "стала грабуати світ", - Росія  просто стала жертвою пропаганди, що стала  потопати у цьому вирі "війни добра проти зла".
 
Справжня війна іде проти нас з Вами як жертвами цієї пфери, котра повинна всім покзати що "росіяни це загарбники світу" в той час як Росія вже давно немає жодної влади над людьми і Росія просто вмирає від бідності та кризи.
 
І саме тому слід просто подивитися на Америку, звернути свою увагу на ці дії американців, котрі говорять одне, а рболять зовсім інше, - американці просто стали купувати народи та торгувати народами і слід просто відчути що ця тюрма, котра зжимається над людиною і в котру потрапило все людство, просто стає мукою для людини, що стала простим рабом, продавши свою свободу та душу власникам цєї імперії, котра праогне змусити всіх зрадити своє начало добра, коре живе в душі кожної людини і котре зараз самознищуєтьс янашим власним вибором на користь зла як життєвих цінностей.
 
Ця невидима тюрма приносить біль від розуміня того що людина стала просто маріонеткою влади корупції, що стала синонімом американської демократії, бо "американі це не ті хто дарують нам гроші аби ми могли комфортно жити", а просто аферисти, котрі  служать глобальній цілі поневолення людини у владі політиків, котрі стали для нас не "служителями культу влади великого народу", а просто вбивцями душі, котра потрапила у пастку  системи.
© МихайлоАнтонишин [30.08.2017] | Переглядів: 650

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.8/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook