для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Україна - не держава... частина 1-а


Україна - не держава... частина 1-а
     Як вилікувати хворобу? Елементарно, піти в лікарню та й полікуватись. Автор отримав небезпечне «Внутрішньо-мозкове новоутворення скроневої долі». Серйозна хвороба. Тим більше, у Вінниці – найкраще її лікування в Україні. Вилікували чудово. А в скільки це обійшлось авторові? В 55000 гривень. Було б непогано, якби цю суму автор якось міг заробити. Але не може, бо він має пенсію в 1500 гривень. Це при стажі в 45 років. Де автор взяв гроші? Напозичався у друзів, знайомих. Але тепер ці гроші треба повертати. Але ж це якщо не користуватися пенсією - не платити за квартиру, не купляти їжу, ліки, то пенсії вистачить рівно на три роки. Але це якщо автор всі ці три роки проживе. Але такої надії ніхто не має, тим більше, автор. Тому треба розраховуватись швидко. І автор пішов по розумних інстанціях: Вінницька міська рада, Вінницька обласна державна адміністрація, багато інших інстанцій. І як вони помогли постраждалому? А ніяк. На це дав відповідь сусід: «Болт ти отримаєш». І я його й отримав. Чому, у них зовсім грошей не вистачає? Ні, грошей у них море. А що вони з ними роблять? Свої мільйони. І все? І все.
     Давайте звернемось з цим питанням до інших держав. Почнемо з Євросоюзу. Там кожна людина, яка звертається з хворобою, захищена з боку держави. Якщо ти працюєш, ти захищений цими організаціями. Бо за тебе платять і за лікування, і за ліки, які ти отримуєш в аптеці. Якщо ж ти раптом пенсіонер, то ця організація захищає тебе. Жодної людини в Євросоюзі нема, яку б не захищали від серйозної хвороби. А тепер звернемось до своїх ворогів – до Росії. В Красноярську живе моя родичка, теж пенсіонерка. П'ять років тому її пенсія була 7,5 тисяч рублів. Це 1500 гривень. Копія моєї пенсії. Пройшло 5 років, її пенсія стала 19,5 тисяч рублів, або в перекладі на наші гроші – 8,5 тисяч гривень. Її пенсія збільшилась у 5,5 рази. А моя залишилась стабільною – 1500 гривень! Але після роботи Вальцмана по підвищенню в три рази американської валюти та за три роки - українських цін у три рази, моя пенсія стала «золотою» - коштує всього 500 гривень. На цілий місяць! А що буде, як моя родичка в Красноярську захворіє? А це вже траплялось. За її лікування платив її пенсійний фонд. То що ж виходить, там не бандитські держави, а бандитська лише наша?
     А чи знає автор, як вийти з цього положення? Знає, треба з України побудувати державу. А хіба можна з бандитської побудувати народну державу? Можна. А з чого починати? З головних бандитів. Хто це, питаєте? Першим треба розстріляти Вальцмана-Порошенка. Як президента, він це заслужив. І відібрати його всі награбовані мільярди, перевести їх в Україну з його офшорів. Це він за 3,5 роки пообіцяв дуже багато, але, гнида, не виконав при цьому жодного слова. Другим розстріляти мого земляка Гройсмана – прем'єра. Теж відібрати його награбовані мільярди. А далі зайнятися їхнім колективом. Підійти до міністра-мільйонера, депутата будь-якого рівня, судді, прокурора - та задати йому питання: «Ти добровільно здаєш те, що вкрав у народа?». Якщо він згоден, це найкращий вихід із положення – його мільйони приватизують, йому виділяють двокімнатну квартиру, мінімальну зарплату та проїзний для трамваю. Якщо мільйонер опирається, теж непоганий вихід – його розстрілюють, а його сім'ю переселяють в однокімнатну квартиру, з мінімальною сумою для прожиття. І так пройти по всій дежраві. Грошей збереться дуже багато, ними скористатися, щоб почати будувати заводи. Які? Та всі, у нас не вистачає всього, більшість постачається з Китаю. Чи можна це зробити? Можна, лише треба, щоб цим питанням займалися не бандити, а спеціалісти. Скільки вони повинні отримувати? Від 3200 гривень до 5-10 тисяч євро. Чи зможуть вони це заробити? Зможуть, якщо їм будуть платити за їхній труд та спеціальність. Але ж якщо виставити на всіх великих посадах українців, через рік почнеться цей же бардак та злодійство. Тому на всіх великих постах повинні бути європейці. На скільки років, питаєте? Років на десять, після чого Україна перетвориться на дійсно Європейську державу. Чи будемо ми це мати? Єдиний фронт, який щось зможе з цього зробити - це хлопці з бойового фронту. Але йде вже четвертий рік цього бойового фронту, а результату від їхніх дембелів я щось не бачу. Ось за це образливо. А надіятись на  працівників інших сфер – це даремно, кожного з них може купити і президент, і прем'єр. Вони їх і купляють, на нашу з вами погибель.    
© Михаил Григорук [23.08.2017] | Переглядів: 795

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.9/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook