для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Відсутність та присутність


Відсутність та присутність
... Єдиний приходить до людини із задніх дврей: слід просто не спокушатися на очі мозку, - це просто сором для душі, котра вірить у перемогу добра над злом: слід просто стати світлом, що шукає способу саморелазіації аби стати проектом зрушення щастя у його новій формі...
 
Тож для переповнення Святого Граалю слави Єдиного слід просто злитися воєдино із самим життям, що перебуває в тобі та священнодіє сам святий хліб Єдиного, що став для нас новим відкриттям та здатен дати нам справжнє життя, коли ти просто зможеш літати серед зіорк аби слухати голосу Творця, що навчає лбові та пошуку зерен світла серед людей темноти аби просвітити людину, що стала бачити свою відсутність, тобто саму ілюзорність буття, котре впадає у прощення для святого духа.
 
І саме тому швидкий прихід нового месії це просто становлення влади Єдиного, котрий утримує раду мудреців, котрі вивчають світ та душу людини аби встановити приклад справедливості для життя кожної душі. що стала відчувати свій зв"язок із джерелом та стала живити  Єдиного своєю сутністю тканини добра та життя.
 
Тож саме світ добра є самим справжніми очима для душі, що стала відчувати сам прихід нового життя коли сама людина відкриє себе для світу аби побачити саму таємну  реальність  всесвіту аби пізнати фундаменти буття для власного сходження до вершин насолоди від самобутності світла, котре вмонтувалося в саме тіло людини аби прикрасити нового спасителя, котрий створив новий світ єднання всього живого.
© МихайлоАнтонишин [19.08.2017] | Переглядів: 553

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.6/10

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook