для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

чому розвалився СРСР і які уроки з цього зробила КПК


чому розвалився СРСР і які уроки з цього зробила КПК
„Ви живете не на внутрішньому боці кулі. І таких куль ще багато у світі, на деяких живуть значно гірше вас, а на деяких – значно краще вас. Але ніде більше не живуть дурніше.”
Аркадій і Борис Стругацькі „Населений острів”
Цитату взято звідси https://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/31141.phtml хоча дочого тут Стругацькі до зімбабве я хоч вбий второпати не можу. Тим більш цю цитату взято з найбільш значущого твору савєцкіх чєлавєков братів Стругацьких - який увага є одночасно  найбільш значущим радянським внеском в світову літературу. І це думка не кого небудь а самого справжнісінького мериканського мейнстріму https://www.amazon.com/Prisoners-Power-Best-Soviet-SF/dp/0020255802/ref=la_B00LXIHMBS_1_13?s=books&ie=UTF8&qid=1501422481&sr=1-13&refinements=p_82%3AB00LXIHMBS. не які не будь там живаго чи гулаги солженіцина(псевдо до речі чесно). А саме ця кніженція - классіка світової літератури - тема тоталітарна сутність влади як такої (причому розжовано прєдєльно) - через аллегорію іншопланетного світу. Знову ж повторюсь розжовано прєдєльно дєтально і практично - це вам не професор Толкін. Так як в реальному житті незалежно чи це СРСР часів андропова 1967-1984 чи США часів едгара гувера 1924-1972. Але є маленький ньюанс - прям як в анєкдотє Чапаєва. Це аллегорія на високорозвинуне суспільство з складною соціальною структурою (для тих хто в танку - здатне робити атомну зброю або новітні системи звязку) а не на первісно-общінний лад країни під назвою зімбабве до якого зараз прямує Україна. Знову ж злоєбучій вопрос де Стругацькі(СРСР) і зімбабве?? У зімбабве за визначенням ніколи не могло бути письменників здатних дуже небідно жити лише за рахунок гонорарів за твори у яких про науковий комунізм було ні гу-гу так само як і про історію КПРС(в умовах зімбабве - жодної реклами мугабе)
Вибачайте за краткость, але просто тупізм нєкотрих особ тупо вбиває сил нема. А на рахунок теми заголовка
чому розвалився СРСР і які уроки з цього зробила КПК
буде окреме продовження цього імхо.  З дуже влучними іллюстраціями вже з мериканської классіки "Голодні Ігри" С`юзен Коллінз
© dikiybober [30.07.2017] | Переглядів: 793

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.4/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook