пароль
пам’ятати
[uk] ru

Скоро осінь?


Скоро осінь?
Оце навесні 1917 року для  розбещення  російського війська за ініціативою  коханця Рози Люксембург Ізра́їля Ла́заревича Ге́льфанда, відомого як Олександр Львович Парвус, германці привезли у Російську республіку в опломбованому вагоні  коханця Інеси Арманд  Володимира Ілліча  Ул'янова - Бланка, відомого як Ленін, уродженця міста Симбірськ (нині Ульяновськ).
У липні  того ж самого  року  Тимчасовий уряд, який очолював уродженець того ж міста Симбірськ Олександр Федорович Керенський-Адлер, санкціонував арешт Леніна. Ілліч сховався з уродженцем нині місто Кропивницький Гершоном Ароновичем Радомисльским, відомим як Григорій Євсеєвич Зинов'єв, в Розливі, де вони перевдягнуті в косарів в шалаші
невстанно  займалися написанням "Блакитного зошиту"!  З настанням серпневого похолодання Ілліч втік до Фінляндії, але мав борги перед німцями то ж мусив повернутися восени, й виступив на панцирнику на Фінляндському залізничному вокзалі,  25 жовтня Російська республіка перестала існувати, а Керенський  втік, кажуть, у жіночому вбранні.
Отже  з тих пересувань з перевдяганнями пройшло сто років, сплили океани народної крові - української, німецької, єврейської,  маємо: Петро  виступив на  запланованому зненацькому  тракторці на Банковій...  надав громадянство України Михеілу Саакашвілі, призначив Міхеіла Саакашвілі Головою Одеської ОДА...   звільнив Михайла з Голови Одеської ОДА... позбавив  Михайла громадянства  України.  Питання  - куди прилетить  збуджений  Петром  Міхо - у Бориспіль чи в Жуляни з букетом випробуваних у Грузії троянд?
Скоро осінь, й  чи  чао какао?
P.S. Залаштунство  на дроті над мордорською прірвою.  Буде кров?
© vetervpole [28.07.2017] | Переглядів: 2346

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook