для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Інфекція


Інфекція
   Я прочитав сьогодні пост, в якому було порівняно "русскомірство" та його агресію з інфекцією, наприклад, зі стафілококком. Тобто, не треба від представників "русского міра" чекати якогось там співчуття, розкаяння чи, не приведи Боже, розуміння. Як і в випадку з бактеріальною інфекцією: ми ж нічого такого не чекаємо від мікробів? Тільки пильність та елементарна гігієна здатні захистити організм, а ніяк не намагання "понять і простіть" стафілококк, хай він буде тричі золотистим.
 
   Дуже слушно.
 
   "Русскій мір" чіпляється за нас, називаючи бажаючих відрізати потворну "русскомірскую" пухлину "фашистамі". "Рєзаніє по живому наносіт врєд чєловєчєскім отношеніям!". Ага, ага. Коли вони ріжуть наших громадян, це, мабуть, і є проявом отих "отношеній". "У нас же билі такіє тьоплиє отношенія, давайтє іх восстановім, єщо нє всьо потєряно!". Еге ж, між людиною та аскаридою теж дуже теплі відносини, доки аскариди людину не задушать. Так що ви того, повзіть собі.
 
   Та розносяться нашим організмом метастази. Ще й досі розносяться. Від плачу за фоточками в ВК, до сичання: "Вам Лєнін зємлю дал, а мову вашу в Австрії видумалі!". Від "Камеді Клабу" до "Радіо Вєсті". Бо дуже треба заразі зачепитися за живе та поки що здорове. Для неї це питання виживання. Тому можна дещо розхитати ситуацію, а корисні ідіоти завжди раді допомогти.
 
   А ще інфекція дуже переймається станом нашої демократії. Ну так непокоїть, як Гондурас того дядька з анекдоту. Те, що уся правляча верхівка країни-інфекції на оту саму демократію вже давно гарненько висралась, наших критиків чомусь не непокоїть. А піплові їхньому ота демократія до лампади. А з того, що ляпає з вельможних задів піплові на голови, ті призвичаїлися ліпити коників, пєтухів та й інші корисні речі.
 
   Зараза шукає найменшу шпаринку, щоб вкоренитися та почати розмножуватись. Інколи їй щастить. Особливо тоді, коли ми забуваємо про елементарну гігієну. Чи про гарну пісню з фільму про Буратіно: "На жадного нє нужен нож"...
 
   Сьогодні в ТРЦ "Скаймол" відкрився магазин фірми "Глорія Джинс". По-перше, це російська фірма, тобто з точки зору елементарної гігієни треба було тричі подумати перед тим, як здавати частину ТРЦ російській фірмі в оренду. По-друге, ця фірма торгує джинсами, що відшиваються в окупованому Луганську. Тобто, "паможем маладой рицпублікє", чи що? Чи не дофіга бере на себе  керівництво "Скаймолу", та й ота "Глорія-па-русскі-значіт-слава"?
 
   На пікетувальників, що прийшли протестувати проти спонсорування тероризму, накинулася служба охорони. Я сказав би, так звана служба, бо за своєю поведінкою вони нагадували чи то штурмовиків (СА), чи то охорону нацистських мітингів та бонз (СС). А плакати, з якими прийшли пікетувальники, було розірвано вже в присутності поліції. Яка почала з того, що не опитала тих, хто потерпів та визвав поліцію, а "перетерла тєму" з охороною, а потім заходилася встановлювати особи пікетувальників. Тим часом ті "охоронці", що приймали участь в нападі на пікетувальників, спокійнісінько втекли. У них там між собою, між поліцією та СС, пробачте, службою охорони, лямур-бонжур та повна ікебана.
 
   Такі теплі відносини охорони та поліції- тема окремої розмови. Ми зараз про інфекцію. Так от: в магазині було чимало людей. Джинси, що їх було пошито в лугандоні, користувались попитом. Недорого й сердито. Те, що кожні продані джинси- кілька куль, випущених в наших солдат (в буквальному сенсі!), схоже, інфіковані організми не цікавило.
 
   Звісно, я не закликаю трощити отой клятий магазин. Я лише нагадую про правила елементарної гігієни. Ми ж не купуємо смердюче щось, що лежить на газетці на тротуарі замість м'яса? Ні, бо можемо, з'ївши, отруїтись, захворіти та вмерти. А якщо ми будемо підгодовувати ворога, інфекцію, заразу, тому, що так можна трохи заощадити і, взагалі, ви поза політикою, то інфекція потихеньку та непомітно розів'ється. А коли відчує себе досить сильною (а таке буде обов'язково, згадайте історію!)- то потягнеться до нашого горла зі словами: "Мишебратья, ми адіннарод, значіт, ето всьо мойо!". А якщо ви спробуєте протестувати, витягне ножа.
  
  
© Саня электрик [15.07.2017] | Переглядів: 3224

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.8/67

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook