пароль
пам’ятати
[uk] ru

Слід звіра


Слід звіра
Нині Китай став спасінням для світу, котре рятує світ від банкроства: люди стали менше працювати та віддаватися роботі і саме тому нині світ стає біднішим та злиденнішим, - і саме тут  у гру вступив Китай аби погасити вогонь банкроства та запалити вогонь нової роботи для лдюства аби люди змогли врятуватися від голоду та бідності. Та навіщо рятувати людей, якщо вони самі не прагнуть працювати та мати в собі сили приносити користь іншим? Бідність та банкротства найбільших банків та корпорацій могли би стати ліками для людей та могли би багато чому навчити людей! А що ми маємо на сьогодін? Китай врятував від дефолту Америку та заполонив своїми дешевими товарами увесь світ аби коже мав смартфон чи автомобіль, - і що із цього? Людина просто і надалі лінується та не прагне віддаватися праці та багато чому вчитися аби еволюціонувати! Люди просто стали схожими на мавп, корі деруться за банани, бо кожен не хоче добувати їжу, а просто прагне відібрати її в сусіда...
 
Саме тому нині Китай грає негативну роль - Китай просто виробляє більше грошей, заполонює ними весь світ та прагне кожного нагодувати, стаючи героями, котрі мають сили повести людей до щасливого майбутнього, - та подивіться на сам Китай: там процвітає рабство та смерть, немає в Китаї життя, китайці просто живуть в жахливій бідності та немають навіть доступу до інтернету: китайці просто стали іграшками в руках богів, котрих викоритсовують як ресурс та як джерело достатку в той самий час як самі китайці помирають від хвороб та пітьми, котра оточила Китай. Немає в Китаї нічого цінного - там просто люди працюють за копійки та вельможів та помирають нічого не дізнавшись про світ, китайці просто біо-роботи, котрі виробляють валовий пробдукт, рятуючи людство від голоду та люди мали би померти від голоду та від бідності, бо самі юлди не вкладють свою душу у роботу: насправді еволюцинація людини за допомогою якісноюї роботи це швидкий спосіб зцілитися від темряви та іти вперед та люди навіть цей шлях відкинули, ставши ліниавим мавпами, котрі хочуть просто красти та вбивати аби мати владу над стаями звіірв, котрі нині називаються людьми.
 
І саме тому нині лишень біди, котрі можуть пробудити душу людини та вкласти в людину заповіт Єдиного можуть привести людину до життя та до розвитку, - всі стали боятися за своє життя, всі стали цінувати час та це все лишень ілюзії: людина просто деградує, стаючи тварниою, котра помре колись в забутті та не знайде свого шляху до раю, і саме тому аби врятувати майбутнє людини слід дати їй страждання, слід дати їй прихід до Єдиного, котрий може дати місію та роботу задля спасіння інших та спасіння власної душі в майбутньому, котре стрімко відвертвється від людства.
 
Саме тому нині лишень духовне пробудження людини, котра сидить на дереві та облизує власні пальці, бо немає чого їсти може дати людині мету в житті та силу аби встояти  у цій війні за вживання та зцілдення душі від душвних хвороб, котрі стали причиною духовної смерті всього людства, коре впало у кому безвиході та пітьми.
© МихайлоАнтонишин [14.07.2017] | Переглядів: 551

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.1/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook