для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Три роки з дня інаугурації...


Три роки з дня інаугурації...
     7 червня виповнилось три роки з дня інаугурації президента Порошенка. Ми всі бачили сюжет з падінням караульного, і Петра, що пройшов повз нього. "У солдатика впав автомат і це прекрасно. До швидкої перемоги" – це його команда зраділа. Але ж ми пам'ятаємо, коли на Януковича впав вінок, і чим це закінчилось - повною втратою імунітету і втечою на один рік раніше. Тому ми всі дуже надіємось, що така ж доля спіткає чинного президента Порошенка. А ми не будемо втрачати надію, тому перечитаємо частину його брехливого виступу на своїй інаугурації 7 червня 2014 року:
     "Я не хочу війни. Я прагну миру і доб’юся єдності України. Гарантую звільнення від кримінальної відповідальності тих, на чиїх руках не має крові українських воїнів та мирних людей. І тих, хто не причетний до фінансування тероризму. Також мирний діалог.
С чем я как президент приеду к вам в самое ближайшее время? С миром. С проектом децентрализации власти. С гарантией свободного использования в вашем регионе русского языка. Мы готовы огласить досрочные местные выборы на Донбассе.
Ми повинні тримати порох сухим. Хотів би наголосити на відданості ідеї парламентсько-президентської республіки. Ніякої узурпації влади. Реформа щодо децентралізації розпочнеться вже цього року змінами до Конституції".
     Да, виступ на інаугурації брехливий. По-перше, за нього проголосувало 54% виборців, за що підрахуй Охендовський отримав орден. За що отримав? За повну брехню, бо за такого брехуна-президента більше половини виборців голосувати не можуть. Тому що зараз повністю схвалює діяльність глави держави лише 1% українців. По-друге, уже три роки йде війна. А Порошенко всі ці три роки її зве антитерористичною операцією. На фронті кожен день гине один чи кілька наших воїнів, а отримують поранення кожен день десяток або більше військових. А війну наш Верховний головнокомандувач зве АТО, бо це йому вигідно. По-третє, через три місяці після інаугурації 7 червня 2014 року, Порох заключив таємний договір з Путіним, та назвав його Мінським договорняком. А чому не заключив прямий договір? Бо Путін тримає нашого президента за яйця, бо в Порошенка на території Росії дуже багато бізнесових структур. А він їх втрачати не бажає, краще втратить Україну. Що й він виконує уже три роки. Бо весь світ оголосив Росії санкції, а Україна лише займається з Росією підпільною торговлею, в тому числі і продає їй нашу зброю. Також за три роки кількість російських банків на території України збільшилась у кілька разів. Так Порошенко відробляє свою клятву перед Путіним, щоб той не чіпав його Липецьку шоколадку та інші заводи та фабрики. Відробляти – відробляє, але опускає Україну нижче європейських законів, бо на нашій територіє діють закони лише кримінальні та  корупційні. У нас без хабара не зробиш жодної дії, бо порошенківські закони набагато гірші від законів Януковича. Ось до чого ми опустилися, коли вибрали цього пройдисвіта.
© Михаил Григорук [09.06.2017] | Переглядів: 2126

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook