для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Колишніх ригів не буває.


Колишніх ригів не буває.
Як відомо, колишніх регіоналів не буває.  І їх хресний батько , Петро Порошенко, постійно у цьому переконує.  Сьогодні частина колишніх регіоналів поповнила ряди Опоблоку, а частина осіла у Блоці Петра Порошенка. Активісти порахували, що найбільше екс-регіоналів у списках Порошенка.
 
Недарма під час виборчих перегонів П.Порошенко влаштував у Відні змову з ригівськими спонсорами Фірташем і Льовочкіним, які внесли вагомий вклад у перемогу Петра Олексійовича.
Тому вочевидь не є випадковим той факт, що після Віденської змови в ряди Петра Олексійовича раптово перебігли перші особи  його політичних опонентів (Турчинов, Яценюк, Аваков, Пашинський, Парубій, Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пишний, Бурбак, Хміль, Апостол, Ємець, Лунченко). А ригівські спонсори - Фірташ з Льовочкіним підтвердили факт своєї допомоги у виборчих перегонах П.Порошенка. 1,2, 3

 

В серпні 2015 року Верховна Рада в інтересах сепаратистів попередньо схвалила зміни до Конституції України щодо децентралізації влади. "За" проголосували 265 депутатів, в тому числі і з "Блоку Петра Порошенко", "Народного фронту", "Опозиційного блоку". Народний депутат Олег Мусій у знак протесту вийшов з фракції "Блоку Петра Порошенко".  "Ширка" стала останньою краплею ", - пояснив він.
 
Депутати опоблоку і БПП у ВР настільки поріднились, що почали обмінюватися карточками під час голосування.
 
Коли у багатьох колишніх регіоналів-депутатів проблеми з законом, то, замість притягнути їх до відповідальності, Порошенко вирішив використовувати  їх у свох цілях, щоб вони, вдаючи з себе опозицію, шляхом голосування приймали потрібні рішення. Тому Адміністрація Президента почала давати вказівки – скільки максимум чи мінімум голосів повинен дати Оппоблок з того чи іншого голосування.
Під час голосування за відставку уряду Яценюка Юрію Бойку подзвонили з Адміністрації президента і заявили, що Оппоблок повинен дати за відставку не більше шести голосів, тому що там передбачалось 20 голосів.  Це завдання з похибкою в один голос було виконано.
 
Та й призначення нового очільника Уряду пізніше сталося виключно завдяки голосам колишніх регіоналів. Саме завдяки голосам депутатських груп «Відродження» (23 голоси) та «Воля народу» (16 голосів), з яких 25 депутатів голосували за сумнозвісні закони «16 січня».  Саме такою "коаліцією" гвалтувалася Конституція,  здійснювалися призначення Шокіна та Грицака, ухвалювався державний бюджет країни 2016 року і т.п. Призначенням Гройсмана вона лише офіційно легітимізована.
 
Для того, щоб нейтралізувати діяльность Національного антикорупційного бюро (НАБУ), у ВР створили коаліцію з «правильних пацанів» БПП, Опоблоку і  НФ, які, всупереч регламенту, проігнорувавши зауваження голови і секретаря комітету, оголосили себе «Засіданням антикорупційного комітету», щоб незаконно проштовхнути в комітет свого кишенькового аудитора.  
 
Ну, і звичайно, показовим є те, що заступником голови фракції БПП призначено ригівського ватного українофоба Альошу Гончаренко, який навіть висувався на посаду голови фракції.

 
Але найбільш яскравою ознакою риго-пецанутої ширки став факт провалу голосування БПП і Опоблоком санкцій проти Януковича і його ригівського оточення. Ця ширканута сволота у своїй більшості відмовилась за це голосувати. Голова ВР Парубій був здивований таким результатом, висловившись наступним чином:
"Я не розумію, як так може бути, коли пропонується українським парламентом запровадити санкції проти найвищого керівництва Януковича, яке знищувало нас усіх українських громадян на Майдані і яке організувало війну проти України».

Але що тут дивуватись, коли усі вищезазначені факти, разом узяті, створюють закономірну картину  коаліції, для якої непотрібно укладання угоди де-юре, адже вона прекрасно почуває себе у статусі де-факто. У цю картину прекрасно вписується і той факт, що хресний батько ригів, прислуговуючи усім режимам, віддано прислуговував і ригівському режимові Януковича.
 
Враховуючи сукупність усіх фактів і обставин, стає зрозумілим, що жодних ефективних розслідувань, пов’язаних з колишніми високопоставленими регіоналами, за часів правління П.Порошенка не було, нема і не буде.

 
© Даяна [06.06.2017] | Переглядів: 10191

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.3/98

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook