для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Про Насірова замовили слово...


Про Насірова замовили слово...
     Насіров знову захворів. За його словами, американські лікарі виявили у нього діабет. І пообіцяли вилікувати за рахунок американського бюджету. Бо довідка про хворобу є: «Довідка надана Американським клінічним госпіталем досліджень. Там розміщений Національний інститут діабету, шлунково-кишкових і ниркових захворювань (NIDDK - Building 10, Room 5-1604, 10 Center Drive, Bethesda, Maryland 20892). І вони готові займатися дослідженням раку щитовидної залози нашого клієнта – Насірова. І не лише досліджувати, проводити діагностику, а й лікувати клінічно агресивний рак щитовидної залози». А в нашого клієнта немає такої страшної хвороби, як рак щитовидної залози. Він же ясно заявив, що в нього діабет, але цією хворобою Американський госпіталь не займається. То хто з них бреше?
     Є також справка, що наш герой, жертвуючи репутацією і життям, викрив багатомільярдні афери у своєму відомстві. Тому Насіров зі сльозами на очах просить повернути йому його британський паспорт. Щоб виїхати років на п'ять, доки він буде лікуватися. Безкоштовно, як Герой. До прохань Насірова приєднався головний військовий прокурор Матіос, і головний тепловізор так за нього просив, так просив, аж сльозами заходився. Цікаво, скільки коштує таке заступництво? То що ж виходить - і паспорт повернуть, і орден дадуть? А він же недавно в коматозному стані був, ледь живим залишився в своїй феофанівській ковдрі. Потім раптово ожив і заборонив журналістам офіційно оголошувати історію своєї хвороби. Доки сам цю хворобу з гордістю не оголосив, а виявляється – не ту. До речі, вперше до детективів Національного антикорупційного бюро Насіров клопотав у квітні з проханням надати дозвіл відвідати змагання збірної України по дзюдо у Варшаві. А звідти він планував чкурнути до себе у Велику Британію. Але ті не відпустили, бо знають, що дуже багато грошей можуть заробити на цьому шибенику.
     Ось вам і вдячність за впровадження в банду розкрадачів. Людина здоров'я поклала в боротьбі за народне добро, а його навіть на лікування в США не пускають. Що цікаво, поки Насірова не чіпали, він був здоровий і лікуватися в Штатах не збирався. Як тільки прищемили яйця - відразу всі хвороби світу причепилися, і виникла дика необхідність полікуватися, і лише за бугром. Яка хвора людина - то інфаркт, то рак, з таким здоров'ям і в двірники не беруть. Дозвольте, але ж він служив в очистці. Як же він живий ще з таким букетом хвороб? До речі, він уже купував діагноз про інфаркт, і що там з фальсифікаторами лікарями-хабарниками. Та за бабло в Україні можна купити все, навіть рак. Він може і довідку купити про смерть, і просити поховати на інший батьківщині, за паспортом Великобританії в Лондоні. Зрозуміло, що він просто тупо хоче звалити і не повертати награбоване. До нього така хрень проконала практично у всіх, тоді чому на ньому не повинна спрацювати, що змінилося? Перед призначенням на високі державні посади чи перед обранням депутатами - всі кандидати повинні проходити медичну комісію як перед польотом в космос. А то як тільки беруть за жабри, так відразу стільки хвороб з'являється, що дивуєшся, як він до цього ще жив.
     Ну, як тут не повірити в "хлопчика в трусиках" і "снігурів"? Нелюди. Вибачте, більше не можу писати, сльози заливають очі. Зараз вся країна обридається, які у нас хворі чиновники. Особливо коли їх від годівниці відсувають. Видно, все здоров'я розгубив, поки крав. І щось я не зрозумів: як красти – всі здорові, а тільки в тюрмі сидіти - всі при смерті. Тому нехай ці падли в українських лікарнях лікуються, треба законодавчо заборонити державним службовцям та політикам лікуватись за кордоном. А Рома Насіров все здоров'я поклав на благо країни: і інфаркт, і ось тепер рак. Але що цікаво, за період перебування в СІЗО інфаркт вилікувався буквально за три дні. І ось нова напасть. Так може - назад в лікарню СІЗО. Там схоже, дуже ефективна медицина. Бо для Роми - головне випустити з країни, а там згадуйте, як звали.
© Михаил Григорук [02.06.2017] | Переглядів: 3062

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook