для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Особиста вертикаль


Особиста вертикаль
Третя річниця президенства Порошенка співпала з річницею генпрокурорства Луценка. Звіт Луценка з приводу річниці, то канєшна ДА!
 
Гройсман на річницю прем'єрства всього лиш переобіцяв самого Порошенка, а генпрокурор:
 
1. МВФ в шоці, навіщо Україні мільярд баксів МВФ, якщо генпрокуратура дає два? А навіщо той мільярд, якщо генпрокуратура завела справу по податківцям на майже чотири мільярди, а якщо повернуть? Нажаль питання риторичне, уряд все ще більше сподівається на МВФ, ніж на генпрокурора.
2. Парад гелікоптерів!
3. Парад звільнень під заставу і під особисте зобов'язання.
 
Як я пам'ятаю ситуація з податківцями була така, спочатку податківці всіма засобами заганяли підприємців на ті "площадки", потім тіпа накривали "площадку", і йшли по всім її контрагентам із заведенням справ, передаванням в суд і тд. От тоді у підприємця з'являлось право вибору: або ти платиш податківцям і вони закриють справу, або ти платиш ту ж суму судді і він тебе виправдає на цей раз. Чому лише на цей раз, тому що Мінздох  влаштовував цілий такий конвеєр з доїння підприємців. А тут Толя-тепловізор взяв і повів продажних податківців до продажних суддів. Ржака, хоч там плакать тре, але сльозами не зарадиш, тому і сміємося, істерично сміємося. Порадував Тосик Геращенко, справжній правдоруб, так і каже, ми тут всією Верховною Радою цілі три роки ніхера не робили, тому корупціонерів і випускають на волю - закони ж нікому приймати було, каже буде щось кудись подавати. Маладєц Тосик але не зовсім, от якби ти ще додав що в тому що Верховна Рада ніхєра не робить винні Парасюк, Семенченко і Єгор Соболєв - міг би і торт київський отримати, а так лиш карамєлька.
 
Порошенко  теж не розчарував. Надивившись на спілкування поліції беркутні і тітушні з дніпрянами, вирішив ну їх нахєр тих одеситів, відгороджусь я від них кліткою. Ситуація в Одесі мені нагадала стару загадку "треба господарю чиновнику перевезти на інший берег вовка, корову і капусту." Але замість того, щоб модернізувати човна (країну), приручити вовків (поліція/беркут), тобто зробити з них хоча б собак, зробити хоч щось, щоб капуста (тітушки) перестала бути овочем, але за старим совковим досвідом президент намагається відчипити від човна корову (народ України).
 
Підсумував парад лайффаків мер мого рідного Дніпра Борис Філатов. Скільки можна загравати з тією беркутнею, класні ж хлопці, головне ісполнітєльні. Будь який наказ виконають, докори совісті їх не мучають і прєдані до всерачки, тож призначу головного дніпропетровського беркута головою муніципальної поліції...
 
Перший досвід спілкування з дніпропетровським "беркутом" у мене був десь у червні 2007. Всі пам'ятають "героїзм" дніпропетровських беркутів у бою з дівчам на "Олімпійському"? Хто забув, тому нагадаю
 

 
У ті дні, випадково у одній компанії перетнувся з бійцем того спецзагону. Неможливо мабуть передати, як він з піною з роту доводив мені правильність дій тих ублюдків. Майже так як Стогній, але емоційніше "оні ж єйо нє убілі, а моглі", "могла би і па тєлєвізару пасматрєть", особливо врізався в пам'ять довід "а нєхуй било рукі подимать, сідєла би смірно" , себто намагання захистити руками голову від кийків, беркутами розцінюється як провокація. Для бажаючих  тут пояснення самого таварісча Ткаченка.
 
У 2013 - 2014 роках стало зрозуміло з якою метою нинішній міністр внутрішніх справ у тіньовому уряді опоблоку Стогній так завзято захищав і виправдовував беркутів. Режиму потрібні були сторожові пси. Пане Філатов, а чого дніпрянам чекати від вашого нового пса? Ви тут писали, "Да, я строю свою личную вертикаль.", а ми ще досі кров'ю вмиваємося від вертикалі попередніх строітєлєй. Хрен з вами, Борисе Альбертовичу, попередній тиждень довів, що особисту вертикаль в Україні будує кожен, хто дорвався до корита. Нажаль, вертикалі закону будувати ніхто не хоче.
 
PS. Я довго не міг зрозуміти, Філатов - це харашо, чи Філатов - це хрен зна шо. Нажаль останнє.
Всіх послідовників церкви свідєтєлей ... і Філатова, і Саакашвілі теж, прохання не турбувати, можете просто забанити - це для мордокниги.
© Dmitro Maximik [29.05.2017] | Переглядів: 6713

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.2/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook