для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ukraine.in.durdom / season 1, series 2


ukraine.in.durdom  /  season 1, series 2
Поки нам показували голу сраку на євревідєнії нас черговий раз обікрали, себто з 1 травня нам в черговий раз понизили норми споживання ЖК-послуг:
 
Газ. З 5,5 куб.м до 5,0 на опалення 1 кв.м житлової площі.
Електрика. З 65 квт до 51 на освітлення і/або опалення 1 кв.м житлової площі.
Водовідведення. Поступили ґеніяльно просто! Цифру 4 куб.м не поміняли а поміняли слова: «на кожного члена сім’ї» на «домогосподарство». Тобто, якщо сім’я з 3-4-х чоловік могла споживати 12-16 кубів в місяць, то зараз 4, або… 4. А решту свої пісі-каки, мабуть, буде змушена виносити в горшках чи відрах з хати кудись десь там. Ну, десь… там… кудись…
 
Що на практиці означають ці нібито не дуже великі зниження норм? Справа в тому, що ці показники є базовими для нарахування субсидій і якщо сім’я «виходить» за ці понижені норми, то за «лишнє» їй прийдеться платити, так би мовити, по повній. Простіше – субсидії зменшуються. І то суттєво.
І ще. Якщо борги по ЖК-послугам почнуть, якщо вже не почали, з’являтись, то субсидії автоматично знімаються. А вони, борги, при ТАКИХ нормах будуть ОБОВ’ЯЗКОВО.
І що? І все!...
 
Уряд Гройсмана за рік свого правління вже двічі знижував ті норми споживання. Приблизно десь на 40-50%. За один рік! Двічі!...
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Питання: «А навіщо нова злочинна влада це робить?» Відповідь дуже проста – ЇХ мета не розвал України, як держави, ЇХ мета – це просто ЗНИЩЕННЯ НАРОДУ УКРАЇНИ. ГЕ-НО-ЦИД.
Щоб довго не розмазувати соплі по білій скатерті подумайте скільки нас НАСПРАВДІ залишилось? 45 мільйонів? 40? 30? 20? І чому знов відкладений на невизначений час перепис населення?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
the end
 
to be continued
© MVF [22.05.2017] | Переглядів: 3302

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.9/90

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook