для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дніпровська пулька.


Дніпровська пулька.
Ось тут Ніколи Знову? я вже описував своє відношення до 8 - 9 травня. Єдине що додам, я підтримую будь які заходи по вшануванню подвигу всіх полеглих і пройшовших ІІ Світову війну, міг би приймати участь у подібних заходах, але не в Україні - вони не заслуговують того фарсу, на який це перетворено.
Про події 9 травня 2017 року мої роздуми і деякий аналіз.
9 травня мене занесло на вул, Богдана Хмельницького у будівлю корпорації Альянс. Раніше це був БК Будівельників, зараз там декілька дрібних офісів, кабінет УЗО (узі), а головне "Правовая корпорация Альянс" з залами боксу. Така собі оранжерея тітушок під дахом, якщо не помиляюсь, Ступака - соціаліст з бувших високопосадовців МВС і СБУ Дніпра.
Фасад там дещо видозмінений років як 5 вже - весь у слідах куль. У "святкових" заходах участі я не приймав, тому сиджу тихо у кутку очікую своєї черги. Ось заходить в фойє співробітник охоронної служби, характерної зовнішності, побачив корєша, вибачаюсь колегу, що був на чергуванні і давай ділитись враженнями. Їхній діалог мене витяг з мушлі і ледь не вивів з рівноваги (мовою оригіналу, вибачте):
- привет братан, ты видел как мы бендер хуячили?
- где!? Я ж весь день тут сижу?
- на Славе отпиздили их нахуй!
- а сколько их было?
- та немного, но похуй пиздить их будем всех! А то вообще охуели. Прикинь они твари хотели вместе с нами цветы к памятнику положить! Они каратели! С реальными дедами освободителями!
- пиздец бля!
- хуя им, наши подготовились заранее, все спортивные, накачанные. Все так четко организовано!
- а шо в других городах?
- Днепр щас круче всех, в Запорожье слабо, Харьков и Одесса вообще скисли. Ниче, мы начнем остальные подхватят! Скоро висилицы будем ставить! Альбертыча первого, развел тут бендер....

 
За 3 роки війни Дніпро звиклось з постійним болем сирен швидких, ні ми не зачерствіли, коли потрібна донорська кров бійцю, дайте лиш клич і дніпряни здадуть на роки вперед. Пройшло три роки і ми стали терпимі до всіх тих хто творив жахіття у 2013 -14 роках. Побут пересилив відчуття справедливості, бажання просто жити дозволило підняти голову толерантності. З наших балконів якось самі собою почали зникати державні прапори. Сказати, що цьому не сприяла наша владна система - збрехати самому собі. Хто поніс відповідальність з буркутні за надмірне використання сили? Декілька у справі Гаврилюка і ті п'ятеро, гадаю що майбутніх мільйонерів, котрих призначили відповідальними. А з армії тітушок що у 2013-14 роках розгулювала Києвом, Дніпром і іншими містами кого покарано? Нікого! Нуль! Нам розказали, що всі втекли за порєбрік і ми заспокоїлись. Добре хоч "пазивной тапаз" виявився настільки тупим, що перейти кордон не зміг. Скажу вам відверто, більшість з них нікуди не тікала, дехто їздив "пакасіть укроп" на дамбас, але більшість виявилась сцикунами і повтікала назад в Україну. За три роки, усвідомивши що їм все сходить з рук, тітушня добряче підняла голову у Дніпрі. І у цьому ватному середовищі, проросійські сили проводять всій головний ритуал побєдобєсія. Ще один суттєвий факт, інформація для не дніпрян - лікарня імені Мєчнікова, куди везуть важкопоранених зі східного фронту, знаходиться через паркан від цього шабашу! Тобто поранені бійці мали змогу спостерігати весь цей піzдєц в режимі Live. Вілкул розраховував саме на те, що конфлікт спалахне.
Ще одне відступлення, яке дещо поясняє мету тих подій.На мою думку, політична система України являє собою закритий клуб у який можна потрапити або за великі гроші, або по дуже могутній протекції (приблизно те ж саме, що й за гроші) або в наслідок якихось великих потрясінь, як то Майдан чи Революція Гідності. У тому клубі всі з усіма пов'язані, кожен виконує свої ролі і всі мають виконувати правила клубу і бути йому корисним. Революція Гідності відчинила двері в політику багатьом новим обличчям. Через рік всі вони постали перед вибором, або ви граєте за правилами старожилів, з чим погодились Тетерук, обидва Берези, різні єврооптимісти після серії шантажів, або вас витравлять звідти, благо, медіаресурс весь в руках старійшин - це ми спостерігаємо з Парасюком, Семенченком, Соболєвим ще деким. Є ще шлях "дзен", котрим пішли Чепінога, Гаврилюк, Ярош і Білецький. Клуб, як би так сказати, ділиться на 2 ліги: першу і прем'єр лігу. Поняття "збитий льотчик"в українській політиці не існує, щоб вилетіти з політичного клубу треба бути або миздобулом, або ще тим морозом.
До подій в Дніпрі. Карти між собою розігрували кандидат в члени клубу, до того ж відразу у прем'єр лігу Філатов, член політклубу, але викинутий з прем'єр ліги Вілкул, і два члени прем'єр ліги Аваков і Луценко. Шахи не вийшли, грали в карти і схоже на преферанс. Спробую розібрати позиції кожного. Попереджаю одразу - я не фан жодного з них.
 
Роль болвана у преферансі зіграв генпрокурор Луценко. Аплодисменти йому і оскара за те що вжився в цю роль. Ось його відповідь у фейсбуці:
 
Про події в Дніпрі.
1. Вчора 8 ідентифікованих тітушок, що напали на учасників АТО, були затримані, вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.
2. Слідство працює, щоб встановити організатора і джерело фінансування тітушок.
3. Також проводиться розслідування ганебної співпраці працівників Нацполіції з тітушками. За це також будуть відповідати.
4. Прокремлівська по суті акція стала можливою через самоусунення патріотичних організацій та партій від святкування НАШОЇ ПЕРЕМОГИ.

 
Випьем Юра, где же кружка?
Пане генпрокурор! У Дніпрі співпрацювали ті ж самі працівники поліції, на той час міліції, і ті ж самі тітушки що і 26 червня 2014 року. Хоча вони мали б сидіти в тюрмах.
А пункт 4 - це просто феєрія тупості. Луценко - ти довбоYоб, ти хоч розумієш, що сам закликаєш влаштувати побоїще у Дніпрі?
Генпрокурор розписався у власній імпотенції.
 
Філатов - мер Дніпра, людина розумна, освічена і вольова. На мою думку Філатов чудово розумів яка гра затівається у Дніпрі. Питання в тому, що він міг зробити, і чи міг він взагалі хоч щось зробити? Можна було спробувати заборонити мітинг на сесії міськради або через суд. Уявляєте резонанс у ватному суспільстві і не тільки ватному "оні запрєщают нам чтіть подвіг дєдов!" Скількох би тоді Вілкул тітушок привів би щоб прорвати поліцейський кордон! Можна було б за порадою Луценка зібрати туди патріотичні організації... А Вілкул би на додачу до тітушні взяв би в борг у свого друга Шуфрича зо десяток йовбаків з Закарпаття. Можливо ми тут в Дніпрі і цинічні бандери, як казав президент, але не вірю, що на стільки. Таку картинку Кісєльов втратив, аж поприщило його. Чи міг Філатов покладатись на поліцію? Навіть якщо він і не знав про сплановане, гадаю що не міг - дякуйте переатестації і генпрокуратурі. Тож Борис Альбертович поглянув в карти - там мізер, взяв паузу і поїхав роздавати подарунки реальним ветеранам.
 
Аваков. От не знаю, мєнтовську верхівку Дніпра він вважав за тузів? Якщо він не володіючи ситуацією, повністю покладався на цих - то він просто пихатий індик. Уявляю собі кабінет фейсбукміністра, щохвилини надходять нові відео. Не думаю що він отримував зведення від підлеглих, гадаю, фейсбук знав більше. Аваков підіймає слухавку і запитує у Репешка "...?" А що питати? Тобою призначений голова Діпровської поліції - а тут такий піzдєц! Єдине що хочу, це повторити свій пост
Arsen Avakov! Mustafa Nayyem! Антон Геращенко! Artem Shevchenko! Зорян Шкіряк (Зорян Шкиряк)!
Ось вам два відео з Дніпра. На обох з них співробітники МВС разом з тітушками Вілкула жорстоко б'ють українців. Між ними три з гаком роки і багатомільйонна реформа МВС.
Поясніть платникам податків, куди пішли наші гроші? На зміну назви?
Yuriy Lutsenko, як там справи з розслідуванням подій 2014 року?


 
Вілкул. Якщо Аваков можливо на щось розраховував, Філатов ішов на мізер, то Вілкул розумів, що в гіршому випадку залишиться при своїх. Золотий хлопчик Кривбасу і Рината, що як ракета влетів на верхні щабелі української політики, зараз має задовольнятися роллю глибокого запасного. Нижче нього у списку колишніх ригоАналів лише битий Шуфрич і втікачі. Абідна, да! Вілкул це був, чи хто інший з їхньої клики, його створила теперішня владна верхівка. Пригадайте діалог тих двох тітуханів, випадковим свідком я став. Вони не збирались "отобрать и поделить", їм потрібно вішати. Хто вони такі? Ким вони можуть стати? Вчорашні мусора, хто дивом не пройшов переатестацію - готові лідери штурмових загонів НСДАП, такі собі ветерани І Світової, що не знайшли чим себе зайняти у повоєнній Німеччині. Той же Ступак із задоволенням виконає роль їхнього організатора і лідера Рема. А у спортзалі займається гітлерюгент, ви їх бачили у дії. Роль Версальського договору і великої депресії з успіхом грає клептократична система влади в Україні. Уявіть якщо вони переможуть. Гадаю ми позаздримо патріотам України з Криму чи Донбасу. Спочатку вішатимуть каратєлєй бандерівців, за тим євреїв, кавказців... Найпростіший шлях до влади і розуму не треба.
Ну як страшно? Це гірший сценарій, а можливо й ні.
Ось Луценко скайпом засудить Януковича і буде перемога. За 5 років вже ветерани війни на сході, хто не знайде собі місця в мирній Україні зможуть зіграти роль штурмовиків, на їхніх сьогоднішніх подвигах можна виховати покоління гітлерюгент, у цьому нічого важкого: головне вчити вірити і відбивати бажання думати. Версальський договір, він же Мінський у нас вже є, а на роль фюрера завжди хтось знайдеться.
Не буду судити, хто виграв цю партію, враховуючи що наші політикани завжди зможуть домовитись за нашими спинами, але здається точно не ми.
© Dmitro Maximik [13.05.2017] | Переглядів: 4966

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.5/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook