для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ніколи знову?


Ніколи знову?
65 000 000
30 000 000
14 000 000
2 194
72
Це не просто цифри.
За 2 194 дні з 1 вересня 1939 року по 2 вересня 1945 року загинуло більше 65 мільйонів чоловік, більше 30 мільйонів з них були громадянами СРСР, а принаймні 14 мільйонів загиблих - українці. Це ціна того, щоб хоча б протягом 72 років люди не нищіли один одного глобально!
Люди, спробуйте своїми мізками це усвідомити!
65 мільйонів! Скільки це? У кого є рідня у Білорусі, Прибалтиці, на Кавказі? Забудьте про них - їх не існує. Погляньте на своїх дітей, рідних друзів, звичайних пересічних українців за вікном - викреслюйте їх знищено! І вас до речі теж! Ось ця мертва пустеля від Каспію до Балтики і є майже 65 мільйонів.
30 мільйонів - зараз в Україні приблизно стільки проживає, а уявіть нас нікого не існує. Погляньте як все просто - ні порохоботів, ні зрадофілів, ні сєпарів, ні патріотів. Нікого - пустка!
14 мільйонів - всього лиш кожен другий з нас.
Як нормально, майже мільйон убитими за рік відносного миру? А скільки калік? А скільки ненароджених?
Дєнь пабєди! Ви при нормальному глузді? 65 мільйонів! День пам'яті і трауру!
Так, День Трауру за загиблими і Пам'яті за всіма...
- за бійцями радянської армії;
- за воїнами УПА;
- за солдатами вермахту;
- за воїнами Її Величності;
- за американським чи японським солдатом;
- за жертвами серед мирного населення;
- за жертвами голокосту;
- за ВСІМА, окрім наглядачів концтаборів, вертухаїв НКВС і батьків-керманичів того світового зашквару.
Через 72 роки вже не важливо на якій мові лунав заклик до бою: за Батьківщину! за Родину! for the Motherland! für das Mutterland! чи будь якою іншою мовою, Важливо те, що відповідальні за той кривавий шабаш отримали своє, а звичайні роботяги тої війни щомиті думали про те, що їхні нащадки будуть жити на цій планеті. І не важливо через 72 роки, якою мовою солдати мріяли про це. Траур, повага і біль не мають національності, власне як і подвиг і злочин.
Вілкул - трарюка, звичайна мерзота, як і вся твоя кодла. Як Гітлер свого часу на кістках жертв І Світової війни вліз у фюрери, створивши пекло у Європі, так і Вілкул йде шляхом своїх кумирів Путлєра і Гітлєра, не даючи спокою останнім свідкам ІІ Світової, лізе на вершину. Рінат собі роль Круппа схоже відвів. Тітушні щось доводити теж нема сенсу -  один в один штурмові загони НСДАП.  
Дідько його все забери, знову історія вчить того, що її ніхто не вивчає! Адольф же ж не дике плем'я очолив! І там була своя система влади, свої Порошенки, Авакови, Гройсмани, Садові. Добре, ніхто не знав що робити з реваншистом у 30-ті в Німеччині, Але ж в наш час є їхній досвід.
Можливо проблема в тому, що Крупп не висів поруч з Ріббентропом?
 
До опису вчорашніх подій у Дніпрі дійдуть руки, треба лиш трішки охолонути.  
© Dmitro Maximik [10.05.2017] | Переглядів: 3777

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook