для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Шоколадні ігри з вогнем.


Шоколадні ігри з вогнем.
Ну що ж, ось і прийшли першотравневі свята. Найкращий час пецьканутим вумникам та свідкам життя по-новому, виїхати на природку, посмажити на кострі чорного гіркого шоколаду з цибулькою, запити все це запашною солоденькою горілочкою та вчергове захопитися генієм вождя, дона Педро Цукерковича, та помріяти як і комуняки колись, що ось-ось землю вкриє шоколадом та все буде солодка вата..
Однак хочу спочатку звернути увагу мрійників та зомбопецьків на той факт, що цим солоденьким першотравневим святам передували досить гіркенькі потворненькі акції, вчинені виблядками ригами та комуняками, яких захопивша владу нова "найчесніша" та "патріотична" мафія - Цукра Ностра, ніяк не може посадити.
І очевидно, що однією з таких підстав лояльності дона Педро Цукерковича, Сабакова та інших югиків є залякування населення новим витком сепаратизму та "російських обіймів". А хто як не риги та комуняки можуть розігрувати такі сценарії - утиски російської мови, наступ бЕндерівців, перекручування історії, перейменування вулиць в Одесі тощо.
Для чого це? Очевидно, що Партія Цукерковича має декілька відсотків, а партія Зайки має рейтинг близько нуля. І ця квола, хвора та божевільна потвора у вигляді союзу цукерок та кролів, керує державою. Планує керувати нею і надалі. А як набрати собі балів? Один із способів - залякати населення новим витком сепаратизму та "російських обіймів". Ось для цього риги потрібні, так само як потрібні вони і "коаліції" в Зраді при голосуванні за "потрібні" закони.
Замість того, щоб кинути вилупків ригів та комуняк за грати або хоча б вигнати за східний кордон, влада посадила їх на ланцюг. Час від часу влада послаблює ланцюг, щоб ця тварюка лякала людей. А потім знову ланцюг затягується на шиї божевільної тварини-людожера.
Біда тільки в тому, що жадібність, небажання жити за законом та недолугість може загубити як владу, так і країну, бо колись, послаблюючи ланцюга, можна нерозрахувати та висвободити тварину, яка ще й вміє чудово прикидатися..
© McDonald [29.04.2017] | Переглядів: 7092

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.7/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook