для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Йшов четвертий рік війни…


Йшов четвертий рік війни…
22 квітня, приблизно о 21:30 в готельному комплексі “Глобус”, м.Тернопіль, майже десяток невідомих осіб спортивної тілобудови жорстоко побили добровольця та колишнього біатлоніста Олександра Починка.
Йому вибили кілька зубів, пошкодили хребет в районі попереку та завдали ще багатьох травм. Боєць підозрює у злочині харківських “тітушок” з сумнозвісного сепаратиського об’єднання “Оплот”: “Мене одразу почали бити з десяток молодиків. Це відбувалося з особливою жорстокістю. На мене стрибали зі столу. Навіть не можу сказати скільки разів ці виродки повторили такий спосіб побиття”...
 
Громадська активістка Катерина Бойко: “Ще у минулий четвер на громадській раді при обласній поліції ми повідомили начальнику Олександру Богомолу про присутність “тітушок”. Це близько сорока бойовиків, які вже кілька місяців живуть у “Глобусі”. Вони постійно переміщаються у різні куточки області. На їх присутність ніхто не реагує. Ми почули у відповідь від пана Богомола, що це адекватні спортсмени. Що ж, адекватність цих молодиків ми побачили, тепер очікуємо пояснень від керівництва правоохоронних органів та області”.
Ага, чекайте (дочекаєтесь обов’язково – прим.авт.)
 
А тепер поглянемо що то за «адекватність» цих тітушок. Ось, до прикладу, 5 квітня, вони здійснили рейдерське захоплення АТП (авто-транспортне підприємство) у с.м.т.Козовій, що на Тернопільщині.
Козівське АТП належить, тепер вже належало, фірмі «Рокмар» на правах приватної власності, себто у законних власників є на руках усі оригінали право установчих документів на власність цілісного комплексу АТП – оригінали договору купівлі-продажу будівель та найголовніше, досі  діючий  договір на оренду земельної ділянки заключений із селищною радою Козови терміном на 49 років. Проте…
 
Копію з Витягу Державного реєстру майна рейдери отримали від фірми «Новоагрус», яка в свою чергу входить в Агрохолдинг «Мрія».
Такі копії штампує новостворена Комісія при Мін’юсті (???!!!)
Правильно, найкращий спосіб подолати рейдерство – це очолити його…
 
Місцеві поліціянти аж ніяк не зреагували на цю подію, мовляв, а ми що маємо до того… Не смішно. Зовсім.
Правда, під тиском юристів фірми «Рокмар» начальник відділу ГУ Нацполіції в Тернопільській області Олександр Мацієвський вимагав пред’явити ці документи, проте рейдери відмовилися, аргументуючи тим, що вже, мовляв, показували копії комусь з правоохоронців. Проте кому саме, так і не могли назвати. І…
І ВСЕ!!!
 
Ось, полюбуйтесь:
https://www.youtube.com/watch?v=Vlda-WddrsE
Зверніть увагу, що на Тернопільщині, особливо в селах, російською ніхто не розмовляє. Рейдери спілкувалися між собою виключно російською.
 
На «виклик» рейдери прихопили із собою чимало вогнепальної та холодної зброї.
Журналісти зафіксували на камеру щонайменше 6 одиниць рушниць схованих у чохлах та спортивних сумках. Скільки ще було сховано у багажниках автомобілів з харківськими номерами залишається лише здогадуватись...
 
Але цікаво інше: чому колишні бойовики терористичного угрупування “Оплот” на волі і як змогли вільно пересуватись із Харкова до Тернополя (а це приблизно 900 км!) із багажниками, наповненими вогнепальною та холодною зброєю і куди дивиться поліція Тернопільської області?
Виникає питання: поліція і рейдери заодно? Схоже, що так…
 
За інформацією сайту “Тернополяни”, у “Глобусі” вже кілька місяців живе майже чотири десятки бійців спортклубів з Харкова. Їх на територію області нібито привезли представники одного з агрохолдингів. Бойовики мають на меті у силовий спосіб супроводжувати переоформлення договорів оренди паїв саме на користь даного підприємства.
 
Висновок: власники бізнесу  залишились сам на сам із озброєними бойовиками-сепаратистами та працівниками поліції, які їх покривають.
 
Йшов четвертий рік війни…
© MVF [24.04.2017] | Переглядів: 3872

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.4/77

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook