пароль
пам’ятати
[uk] ru

Cуд ООН - перемога чи поразка?


Cуд ООН - перемога чи поразка?
     Міжнародний суд ООН в Гаазі виніс рішення у справі "Україна проти РФ", визнавши, що Україна не надала доказів для затвердження заходів за конвенцією про заборону фінансування тероризму. Суд повірив представникам Російської Федерації, що зброю на Донбасі бойовики знайшли у шахтах. У цій же шахті вони відкопали і Бук, яким 17 липня 2014 року збили Боїнг, в результаті цього терористичного акту загинула половина рейсу МН-17 – вихідці з Нідерландів. Суд погодився лише на захист національних меншин в Криму. І все! Бо на Донбасі війни немає, лише АТО.
     Але Міжнародний суд зобов'язав Україну і Росію повністю виконувати всі положення досягнутих в Мінську домовленостей, щоб врегулювати цей конфлікт мирним шляхом. Інші заходи щодо Росії для вирішення конфлікту на Донбасі суд ООН відмовився вводити. А ми загнали себе в капкан. Бо суд не знайшов доказів війни Російської Федерації проти України. Тобто, утиски татар у Криму є, а окупації Криму немає, а Москва буде регулярно тикати цим судом Україні. Але ж жоден суд суверенітет і територіальну цілісність держави не захистить і не забезпечить. Ці завдання повинні вирішувати збройні сили. Але наш Верховний головнокомандувач забороняє нашим збройним силам захищати територіальну цілісність нашої держави. Ось такий він Верховний…
     А Порошенко аж скаче від радості, бо нарешті дали можливість нашому президенту виконати свою обіцянку 3-х річної давності – виконати Мінські договорняки законним порядком, бо зобов'язав його це зробити навіть Міжнародний суд ООН. А спочатку про це з ним домовився Путін. То чим закінчаться Мінські угоди?
     По-перше, пройдуть вибори на окупованих територіях. Хто в них буде брати участь? Так окуповані ж території. А нас вони на свій поріг навіть не пустять.
     По-друге, Порошенко проведе амністію на окупованій території. Кого? Всіх сепаратистів, колаборантів і терористів. Усіх! Бо наших правоохоронних органів їхні терористи для доказу їхньої терористичної діяльності теж навіть до свого порогу не допустять.
     По-третє, наша Верховна Рада прийме Закон про особливий статус окупованих територій. І в цьому законі буде пункт, який зобов'яже наш держбюджет виділяти гроші на окуповані території в необмеженій кількості. Якщо навіть наші пенсіонери будуть умирати від голоду, бо їм не буде з чого платити мінімальні пенсії, на ОРДЛО буде поступати весь наш бюджет. Правда, половину його по дорозі вкрадуть наші чиновники.
     По-четверте, все це включать до нашої Конституції.
     По-п'яте… І все. Виводу з окупованої території військової техніки та чужого війська не буде. Вся ця техніка і військо залишаться на окупованому Донбасі. Чому? А ви пропустили «по-перше…». Бо якщо на окупованій території пройдуть законні вибори, то там з'явиться законна власть: дві народні республіки – ДНР та ЛНР, два президенти – Захарченко та Плотницький, ну й там по дрібницях – прем'єр, міністерство закордонних справ, посольства, свої спецслужби, наші посольства в обох республіках, їхнє міністерство оборони… Аж ось тут справа по виведенню зброї з їхньої території і застопориться. Бо яке міністерство оборони віддасть комусь ці трофеї? Воно їх залишить собі, бо 50-тисячному контингенту бойовиків, ой, вибачте, уже законним військовим і поліцаям - треба зброю. А вона у них уже в руках. До речі, їхнє довольство будемо оплачувати ми, бо так домовився Порошенко з Путіним. Далі, ДНР та ЛНР признАють у всьому світі, бо Україна там провела законні вибори. Санкції з Росії з радістю знімуть, бо Мінські домовленості виконані. І колишні окуповані території - на коні, а ми в ж.., ой, в глибокій ямі.
     Це в тому разі, якщо в це дійство не втрутяться ветерани АТО. Бо лише вони можуть надавати по липких руках нашому президенту. І вони, я надіюсь, цим гнидам, що за гроші хочуть розшматувати нашу країну, надають. І не дай бог провести вибори на окупованих територіях, бо тоді пів-України захочуть стати начебто «окупованими» - щоб їм платили з держбюджету, а вони у цей бюджет нічого не заробляли. Україна тоді піде в рознос. Що таке «рознос» двигуна, спитайте в будь-якого слюсаря, він знає. А наша Жмеринка теж хоче стати Жмеринською Народною республікою, і попросила місто Дортмунд ввести війська, щоб стати незалежною республікою, але з відкритими кордонами з Дортмундом. Але де знаходиться це місто і чи є у нас з ним кордон, ми будемо вирішувати лише післязавтра, коли глянемо на карту. А сьогодні ми провели референдум, і будемо цей мітинг святкувати. Бо на завтра оголосили референдум сусідні райони Бар і Шаргород. Тож там теж треба святкувати, бо ці три райони ввели між собою шенген. А працювати на полі і сіяти не треба - нас буде годувати держбюджет, як ДНР та ЛНР.
© Михаил Григорук [20.04.2017] | Переглядів: 760

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.4/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати