для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Звернення до влади


Звернення до влади
Пане Президент, Кабінет міністрів, Верховна Рада України!
Змучені умовами існування у вашій державі, розчаровані у близьких і далеких перспективах життя, доведені до розпачу безнадією, відчуттям власної зайвості у цій країні, громадяни України  час від часу звертаються до вас з проханням узаконити в Україні евтаназію. Петиція про це з’являлася приблизно раз на рік на сайті президента, але не набирала потрібної, щоб потрапити на розгляд, кількості голосів. Справа не в тому, що громадяни не підтримують цю ідею, а в тому, що мало хто цікавиться і сприймає всерйоз ці петиції, частина громадян, що активно користується Інтернетом, ще сподівається жити і помирати не в цій країні, значне число громадян заціпеніли від жаху життя в Україні і сподіваються тільки на ласку божу.
Те, що ідея узаконення евтаназії в Україні не знаходить підтримки, і навіть уваги, з боку влади, дивно, оскільки вона дає шанс на порятунок країни, причому саме такий, як вам потрібно. Більше того, що, очевидно, є абсолютно недоступним для вашого розуміння, дозволяє зробити добру справу для людей без шкоди для вашої кишені (навіть навпаки – з прибутком!). Тому наведемо доступні для вашого сприйняття переважно економічні аргументи на користь узаконення евтаназії, а також деякі міркування щодо її впровадження..  
1. У той час, коли кращі інтелекти еліти нації перенапружуються у пошуках того, які ще можна ввести тарифи та податки на громадян України, щоб наповнити пенсійний фонд, збалансувати бюджет і просунути представників України на перші позиції у рейтингах найбагатших людей світу, принципово важливою стає економія кожної копійки. Що стосується проблем пенсійного фонду, то їх можна вирішувати як збільшуючи надходження до нього, так і зменшуючи число пенсіонерів. Ваш уряд став на правильний шлях, прагнучи підвищити пенсійний вік, але це шлях довгий і, як видно з практики його втілення, непевний. Якщо доповнити його узаконенням евтаназії, то не забариться швидке скорочення числа як потенційних, так і діючих пенсіонерів. А це швидко виправить ситуацію як з пенсійним фондом, так і з бюджетом взагалі.
2. Щоб пенсіонери та кандидати краще відчували турботу та відповідальність держави, непогано буде ввести сертифікацію стану здоров’я та рівня піклування особи про нього. Це не повинна бути радянська тотальна диспансеризація населення – Ні! Має бути створено Державний центр сертифікації з відділеннями по територіально-адміністративних центрах. Сертифікація, звичайно, має бути обов’язковою (немає сертифікату – не маєш права на пенсію) і платною (якихось убогих 0,5-1% прожиткового мінімуму). Очолити ці центри і систему в цілому мають гідні особи, віддані високим ідеалам гуманізму, патріотизму і монетаризму, яких знайдеться достатнє число серед Ваших однопартійців, бізнес-партнерів і родичів.
3. Запропонована у п.2 сертифікація позитивно вплине на стан здоров’я нації, оскільки примусить нарешті громадян щонайменше робити іноді вранішню гімнастику і чистити зуби, і напевно покращить стан пенсійного фонду. Центр сертифікації буде високоприбутковою установою, яка буде наповнювати бюджет країни коштами, що можуть бути у майбутньому спрямовані на благодійність, розвиток науки та освіти і поширення торгівельної марки «Рошен» у світі.
4. Евтаназія дозволить просунути нарешті медичну реформу, позитивно вплинувши на структуру захворюваності та епідеміологічну ситуацію.
5. Евтаназія може бути об´єктом оподаткування, так що скорочення числа платників податків не відіб´ється негативно на наповненні бюджету і прибутковості офшорних компаній. Зате поховання після евтаназії можна буде проводити за держані кошти.
6. Крім оподаткування евтаназії корисно буде згадати успішний досвід Римської імперії, де було популярно, особливо за імператора Калігули, перед смертю призначати спадкоємцем імператора.
Нарешті не можна не торкнутись все-таки і деяких гуманітарних моментів.
Евтаназія сприятиме зростанню політичної свідомості мас, оскільки зменшить вплив старечого маразму і поширеність в народі всіляких дурних ідей на кшталт претензій на високу пенсію, соціальне забезпечення, якісне та ще й безкоштовне медичне обслуговування і т.п. Врешті політична свідомість народу зможе піднятись до рівня сприйняття ідеї продажу земель та й всього решти, що є іще в Україні.
Евтаназія підвищить рівень оптимізму у суспільстві і нарешті дозволить кожному маленькому українцю відчути батьківську небайдужість держави в особі її керівництва до його долі. Громадяни, схильні до думок про евтаназію, зазвичай нездатні до повноцінного сприйняття радостей життя, зокрема смакових якостей виробів торгівельної марки “Рошен» і краси знаменитого Вінницького фонтану «Рошен», що позбавляє сенсу їх життя і заважає насолоджуватись ним іншим.  
 
Отже, залишаємось з надією на розуміння і законодавче втілення прагнення свідомих громадян – маленькі українці.
 
© nbvjatbx [19.04.2017] | Переглядів: 839
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook