для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гнида…


                                                           Гнида…
   "Народний фронт" вимагає запровадити візовий режим для громадян Російської Федерації. Бо виявляється, що це питання національної безпеки. Після того, як було проголосовано "безвіз" для українців, ми повинні ввести візи для росіян, і це убезпечить Європу від навали російських шпигунів. Цього вимагає Арсеній Яценюк – гнида і моджахед. Моджахед, бо в розшуку за тероризм на території Чечні. А гнида, бо це він, коли був прем'єр-міністром, заборонив запровадження візового режиму з Російською Федерацією.
     Згадайте весну 2014 року - закінчилась Революція гідності і почалось захоплення російськими «зеленими чоловічками» нашої території. І тут майже вся Верховна Рада вирішила ввести проти Росії санкції та візи. Але перед ними раптом виник новий прем'єр Яценюк, і заборонив візовий режим. Якби це зробив Порошенко, я б зрозумів – цим він захищає свій бізнес у Росії. Але чому це зробив Яценюк, не зрозумів ніхто. Чи на цьому наполіг Порох, кандидат у президенти? Ніхто не знає, але проти візового режиму з Росією уже боролась ціла команда.
     А якби візи були введені своєчасно, то ніхто не знає, як би велись бойові дії гіркіних-моторол, яким з Градами, танками та гарматами треба було відкривати візи. А тепер ця гнида, яка відрощує в якомусь підпіллі свою моджахедську бороду, вискакує як Пилип з конопель: а давайте введемо візовий режим для «братнього народу», бо нам обіцяють безвіз. Ну, чим не гнида? Бо запізнилася на три роки.
      За ці три роки десятки тисяч терористів та шпигунів були заслані збройними силами Росії та ФСБ на територію України для боротьби з її незалежністю. Одні – батальйонами через неприкритий кордон, інші - будь-яким транспортом через Полтавську, Сумську та Харківську області. А був би візовий режим, ця кількість через неокуповані території вимірювалась би всього сотнями. А третину часу цих трьох років біля керма влади стояв небритий моджахед Яценюк. Йому навіть в голову не приходило, що можна зменшити тероризм з «дружньої держави» одним указом про візи.
      Аж ось, як він не при владі, з очей спала полуда. Зразу ж на підлогу. Бо з'явилась думка про безвіз. А може, не просто з'явилась, а Яценюк «сплив», щоб почати пробивати собі дорогу знов до влади? Ну, як сплив, ви зрозуміли. А те, що до влади, то як каже мій сусід, якщо людина живе нормальним життям, то вона розумна, а як тільки дорветься до влади – дурак дураком! А Яценюк хоче стати дураком, хоч на рік, але дураком. А хіба є вільні місця? Так трон під Гройсманом хилитається, а Лєрка Облігація взагалі написала заяву, щоб щезнути з території рідної неньки назавжди. А там світить ще один мільярд. Бо все вкрасти ні Гройсман, ні Гонтарева не змогли. Бо якби все вкрали, то й Порошенко вже написав би заяву.
     А ми будемо спостерігати, якщо  "Народний фронт" упреться рогом за віз-безвіз з Росією, то це значить, що Яценюк теж рогом упирається за свій наступний мільярд.
© Михаил Григорук [13.04.2017] | Переглядів: 3244

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.3/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook